Kesaksian sing Ngilhami

Deleng kenapa video tanpa tembung duwe pengaruh banget.

 

Sinau apa sing wis dirungokake nalika ditindakake guru, siswa, lan wong tuwa Perjalanan Sinau.

 

Oh, lan sampeyan wis nonton kita dokumen durung?

Sue Totaro, Pengawas Kurikulum Kab

“Kaendahan saka kurikulum pembelajaran global iki yaiku karya iki bisa diintegrasi kanthi lengkap ing kurikulum sing wis ana.

 

Iku ora tambahan "bab" kanggo mulang. Iki minangka cara kita mbangun kapasitas kabeh siswa supaya bisa melu lan menehi pengaruh marang jagad liwat kurikulum sing ana.

Tony Wagner, Pimpinan Pendidikan

"Better World Ed ngrampungake lapangan anyar kanggo mulang siswa babagan keterampilan penting abad kaping 21 lan uga ngembangake kapasitas empati, kabeh nalika nindakake literasi lan numerasi kanthi cara sing penting. "

 

Siswa Kelas 5, Washington, AS

"Aku seneng pelajaran empati iki amarga mulangake kabeh subjek gedhe ing siji video. Kaya nulis, matematika, maca, lan kebecikan. Lan kita bisa njelajah ing saindenging jagad tanpa metu saka kelas.

 

Krungu crita sing luwih kuat lan penting saka siswa.

Julian Cortes, Pendidik Kelas 5

"Crita-crita sinau global iki wis nyebabake siswaku kanthi cara sing penting lan positif. Kabeh siswa ngrasa sukses nalika nindakake pelajaran lan aku weruh kabeh siswa gelem nuduhake pikiran lan ide.

 

Conto tartamtu yaiku salah sawijining siswa sing luwih tantangan sing saiki dadi salah sawijining wong sing paling apik lan paling peduli sing aku kenal. Dheweke wis nuduhake karo aku kepiye rasane sawise nindakake pelajaran lan kepiye inspirasi kanggo nindakake kabecikan ing jagad iki!

 

Deleng singkat or versi dawa piwulang penting Julian.

Jaime Chapple, Pendidik Kelas 3

"Salah sawijining perkara sing paling dakhargai Better World Ed crita iku aku bisa nggunakake materi minangka tambahan kanggo kurikulum sing wis diwajibake kanggo mulang.

 

The Better World Ed crita nawakake macem-macem crita babagan urip wong ing saindenging jagad sing gampang ana gandhengane karo katrampilan sing dakwulangake ing kelas.

 

Contone, yen aku mulang 3rd graders langkah nalika mecahaken kanggo area lan keliling, konsep bisa koyone abstrak lan angel kanggo nangkep. Aku ngerti yen aku bisa nggawe konsep luwih bisa disambungake kanthi nyambungake video tanpa tembung lan crita manungsa babagan petani ing Amerika Selatan sing ngurusi panenane.

Napa Pembelajaran Emosi Sosial Global Penting? Kelly Abens
Napa Pembelajaran Emosi Sosial Global Penting?

Kelly Abens, Pendidik Kelas 6

Video tanpa tembung kasebut ngemot kekuwatan kanggo ngowahi perspektif siswa lan guru kita.

 

Ing kelas 6 utamane, kita maca babagan macem-macem budaya. Siswa teka karo kita kanthi preconceived budaya kasebut lan bisa dadi angel kanggo mbayangno sing beda nalika kita mung nggunakake diskusi lan wacan minangka platform. Video tanpa tembung nuduhake wong ing urip saben dinane. Ora ana tembung utawa swara ing video kasebut ngidini siswa nglatih katrampilan kayata maca basa awak lan ekspresi rai, lan ngerteni emosi. 

 

Bonus (lan selling point) minangka piwulang sing selaras karo standar sing ana ing saben video! Guru pancen ora sibuk, mula yen wis duwe piwulang sing siyap kasedhiya minangka sumber sing luar biasa. Video kasebut bisa digunakake lan digabung dadi subjek apa wae, lan sing paling apik.

 

Riset wis mbuktekake manawa Pembelajaran Emosional Sosial penting lan mung sukses nalika digabungake ing sinau. Iki sebabe aku nyurung banget ing distrikku kanggo sumber daya iki. Aku ora pengin Social Emotional Learning kaya "siji liyane" kanggo kanca-kanca guru. Kanthi sumber daya iki, ora. Better World Ed punika THE!

Salah sawijining sumber sing paling disenengi yaiku buku gambar nalika kerja dadi patologis basa wicara ing sekolah umum. Nalika kita pindhah menyang jagad maya sajrone pirang-pirang wulan kepungkur, aku kaget amarga nemokake alat liyane sing dadi favorit liyane: Better World Edseri video tanpa tembung.

Aku ngerteni pengaruh alat kanthi cara siswa njaga keterlibatan, nggawe hubungan karo pengalaman urip dhewe, menehi komentar spontan, lan takon pitakon. Nalika nggunakake Better World Ed pelajaran aku wis ndeleng kabeh perkara kasebut kanthi terus-terusan.

Badan mahasiswa kita beda-beda budaya, kemampuan, lan sosial ekonomi. Aku seneng yen pelajaran kasebut minangka kaca kanggo sawetara lan windows kanggo wong liya - ora mung kabeh windows utawa mirror. Asil alami saka pirang-pirang sesi yaiku peran dibalik lan siswa dadi guru.

Aku seneng terus nggunakake sumber iki lan matur nuwun amarga keanggotaan All Access nyedhiyakake perpustakaan sing akeh wong anyar sing bisa ditemoni, papan, lan crita sing bisa dirungokake. Kanggo siswa lan kanggoself.

Kari Hovey

Pendidik Passionate

Sampeyan ora ngerti carane bungah aku nemokake program iki! Aku durung pesen, amarga aku ngenteni OK saka kepala sekolah kanggo njaluk crita All Access. Yen aku ora krungu saka dheweke dina iki, aku bakal pesen. LOL!

Aku bathi banget amarga duwe kepala sekolah sing hebat sing ngrungokake ide kita lan saengga bisa milih sing paling apik kanggo kelas, mula aku yakin ora apa-apa. Nyatane, aku bakal entuk langganan lan mung ngirim kuitansi menyang kantor. Aku yakin manawa dheweke bakal seneng program iki !!

Anonim (sanajan aku ngerti kepala sekolah seneng ngerti aku ngomong iki!)

Pendidik sing Passionate ing Missouri, AS

Tansah ana kasenengan ing sisih guru lan siswa nalika a Better World Ed video lan crita tanpa tembung lagi kedadeyan ing kelas.

Luwih bisa ngerti apa sing dingerteni siswa babagan konsep matématika tartamtu, para guru nglaporake manawa wis sinau bab-bab penting babagan urip para siswa sing durung ditindakake kegiyatan sinau liyane.

Iki nyebabake hubungan sing luwih jero ing antarane guru lan siswa kanggo mbukak dalan menyang kelas sing siswa luwih seneng melu lan gelem nuduhake pamikirane.

Melissa Pearson

Penyelia Matematika K-5, West Windsor-Plainsboro RSD

Nonton crita penting saka kelas & komunitas

SEL Videos

Pendhidhikan Kanggo Donya sing Luwih Apik

SEL Videos

wiwitan

  • Akses 20 Cerita Tertulis lan 20 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo 8 Video Tanpa Tembung Global!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
$20
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$20.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Standard

  • Akses 50 Crita Tulis sing dipilih kanthi tliti lan 50 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo pirang-pirang Video Global Wordless sing unik!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
  • Dhukungan Prioritas!
$30
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$30.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Kabeh Akses

  • Akses ALL 50+ Video Tanpa Tembung, 150+ Cerita Ditulis, lan 150+ Rencana Pelajaran saka 14 negara!
  • Akses KABEH lelungan lan unit pembelajaran mbesuk lan mbesuk!
  • Akses rencana pelajaran unik sing dirancang kanggo adaptasi ing KABEH crita kita!
  • Bhinéka konten paling jembar & paling jero!
  • Panelusuran & telusuran pengalaman paling apik!
  • Tetenger crita & nggawe dhaptar lagu khusus!
  • Dhukungan Premium!
$40
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$40.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah
video tanpa tembung urip nyata lan crita manungsa kanggo sinau global

Kita minangka wong sing sinau, pendidik, lan tukang crito sing nggawe pendhidhikan asli kanggo jagad sing luwih apik.

 

Apa? tanpa penasaran sadurunge diadili, kemampuan kita kanggo ndeleng siji liyane minangka manungsa sing unik, utuh, lan ayu wiwit kusut.

 

Iki ndadékaké kanggo knots ing lan antarane kita.

 

Knots sing nuntun kita kanggo nambani manungsa liyane lan planet kita kanthi cara sing ora apik lan welas asih.

 

Better World EdKisah-kisah manungsa sing sejatine mbantu kita ngilangi simpul kasebut lan nggawe komunitas maneh.

 

Crita kanggo nggawa manungsa menyang pendhidhikan kanggo jagad sing luwih apik.

 

Kita yakin banget yen saben tantangan sing diadhepi pancen bisa ditangani.

 

Yen lan nalika kita reweave.

video tanpa tembung urip nyata lan crita manungsa kanggo sinau global

MELAYANG luwih akeh BETTER WORLD EDUCATION

Saben crita sing digawe nggawe matematika, literasi, empati, wonder, kesadaran global, lan pemahaman budaya bebarengan liwat:

 

VIDEO WORDLESS babagan manungsa unik ing saindenging jagad. Mulang lan sinau penasaran sadurunge diadili ing saben umur.

 

Kagum seumur hidup. Kagungan jero.

 

Pendhidhikan kanggo jagad sing luwih apik Reginah banyu crita syukur video tanpa tembung crita manungsa kenya crito kurikulum guru bocah

 

CERITA MANUNGSA & PITAKONAN saka kanca anyar ing video tanpa tembung. Nenun empati, matematika, literasi & gadhahanipun.

 

Pangerten sing migunani. Kalebet basa.

 

ketut madra sosial emosi sinau seni lukis ubud bali sel kurikulum video crita emosi emosi sosial

 

RENCANA PELAJARAN INTEGRASI nenun video & crita karo akademisi sing relevan. Kegiatan, seni, gerakan, dolanan & liya-liyane.

 

Obrolan welas asih. Kolaborasi kreatif.

 

Suci, Bali Wetan Indonesia crita video tanpa sinau emosi sosial SEL sekolah mete bali bali wetan

 

Kisah nyata manungsa kanggo mbantu kita tuwuh kesadaran, rasa penasaran, empati, lan welas asih.

 

Kreativitas, pamikiran kritis, kolaborasi, lan sambungan.

 

Kanggo URIP. Anak Usia Dini, K-12 & Wong diwasa.

 

Yuvaraaj Rishi Kulawarga tresna Komunitas Truk Panganan India Crita Pangan NYC New York Crita Video Tanpa Wording Crita Wordless Sosial Emotional Learning (SEL)

 

 

PENDIDIKAN kanggo donya sing luwih apik

 

Kanggo nggoleki perspektif sing beda-beda. Asumsi tantangan. Ngadhepi bias. Nundha paukuman. Ngrameke pitakonan.

 

Kanggo ngrampungake emosi kita kabeh.

 

Kanggo nyenengake variasi sing beda-beda ing kompleks.

 

Kanggo ndeleng siji liyane. Kanggo ngerti saben liyane.

 

Kanggo nggawa manungsa menyang kelas. Ing homeschooling kita.

 

Kanggo nggawa manungsa menyang pendidikan.

 

Video tanpa Tembung Ketrampilan Sosial Program Pembelajaran Emosi Sosial Global (SEL)

 

Kecemplung global lan batin kanggo seneng sinau self, liyane, lan jagad kita.

 

Kanggo sinau tresna self, liyane, lan jagad kita.

 

Norma Farming Ecuador Bananas Graturity Story Sinau Emosi Sosial

 

KONTEN PEMBELAJARAN MANUSIA KAnggo para mudha

 

Pendidikan kanggo kamanungsan kita bebarengan.

 

Kanggo ati, pikiran, awak, lan nyawa kita.

 

Kanggo marasake awak, persatuan, lan urip karo ubuntu.

 

Tujuan. Makna. Kamulyan. Dadi duweke.

 

 

Komunitas Gedung Perdamaian nggawe crita babagan video seni seni keterlibatan para pemuda indri indonesia tanpa tembung

 

Crita-crita global dadi manungsa sing eling ora bisa ngrusak simpul ing antarane kita. Kanggo reweave kain masyarakat.

 

Pendhidhikan kanggo jagad sing luwih apik - kanggo ngrampungake manungsa dadi pendidikan.

 

Dadi WE.

Pin Iku on Pinterest

Share This