Cathetan: Ing ngisor iki minangka syarat lan katemtuane. Lan iki duweke privasi privasi. Kita menehi saran supaya sampeyan waca tenan. Ngopo Amarga sampeyan setuju karo dheweke nggunakake situs web iki. Penting banget kanggo maca iki yen sampeyan dadi anggota, lan uga penting kanggo pengunjung utawa wong sing mlebu sidang gratis.

 

 

Minangka sawetara conto:

 

  • Kita ora ngidini anggota nuduhake akun pangguna ing pirang-pirang wong. Sawetara alasan: ngalangi Better World Ed saka nambah kurikulum lan entuk organisasi cilik kanthi pendanaan sing winates, lan menehi risiko keamanan nyata menyang situs web lan mulane sampeyan lan keamanan data.

 

  • Kita ora ngidini perusahaan ndhaptar riset babagan karya apa wae, lan ora ngidini sapa wae bisa niru konten iki miturut merek. Kita ora ngidini masang utawa nggunakake konten tanpa idin tinulis saka Better World Ed.

 

  • Kita ora ngidini wong - anggota utawa pengunjung - nggunakake konten ing macem-macem crita lan kurikulum sing digawe kanthi cara, bentuk, utawa bentuk apa wae sing ngluwihi apa sing kasebut ing ngisor iki, lan tanpa idin tinulis sadurunge saka organisasi. Sampeyan ora bisa ngirim ulang konten saka nyoba gratis utawa anggota ing platform liyane tanpa idin tinulis saka Better World Ed.

 

 

 

Kabeh iki lan liya-liyane ditulis kanthi ukum ing ngisor iki, lan kabeh iki (lan liya-liyane) bisa nyebabake akun sampeyan dibatalake langsung tanpa pengembalian dana, lan uga luwih akeh dendha.

 

 

Kita pitados karo sampeyan, lan kita pitados manawa sampeyan ora bakal nindakake samubarang lan akeh liyane sing bakal dibahas ing ngisor iki. Kita uga percaya manawa sampeyan dipercaya karo kita. Saka perspektif, ngerti apa sing sampeyan dhaptar dadi cerdas. (Lan kasebut cocog kanggo saben situs web sing sampeyan wis ngunjungi.)

Terms & Conditions

Terms & Conditions

Dianyari 10 September 2020

 

 

Reweave, Inc. ("Reweave," "Better World Ed, "" Kita, "" kita, "utawa" kita ") nampani sampeyan. Kita ngajak sampeyan ngakses lan nggunakake layanan online ("Layanan"), sing kasedhiya kanggo sampeyan liwat macem-macem portal, aplikasi seluler, lan platform, kalebu https://betterworlded.org ("Situs Web") lan bebarengan kanthi platform liyane, ("Platform").

 

 

Kita nyedhiyakake Layanan kanggo Pengunjung lan Pangguna Terdaftar (kaya sing ditegesake ing ngisor iki) miturut Katentuan Pangginaan supados langkung ing ngisor iki, sing bisa dianyari dening kita saben wektu tanpa kabar sampeyan. Katemtuan Panggunaan minangka perjanjian sing kaiket ing antarane sampeyan lan Better World Ed. Akses sampeyan menyang lan terus nggunakake wilayah tartamtu ing situs web sing ana ing https://betterworlded.org (kalebu situs panerus), kalebu bagean saka situs web sing mbutuhake registrasi, yaiku maca, ngerti lan ditampa, tanpa watesan, syarat lan katemtuan Katentuan Pangginaan supados langkung. Sampeyan setuju bakal sah miturut Syarat Panggunaan lan Kebijakan Privasi, sing digabung karo referensi (bebarengan, "Perjanjian"). Yen sampeyan ora setuju karo katrangan kasebut, aja nggunakake Layanan.

 

Istilah kapitalisasi sing ora ditetepake ing Katentuan Pangginaan supados iki duwe teges sing ditemtokake ing Kebijakan Privasi.

 

 

1. Deskripsi lan Gunakake Layanan

 

Better World Ed nggawe lan ngrampungake konten sing nggawe pembelajaran sosial, emosional, lan akademik luwih efektif, nyata, lan manungsa. Kita nggawe video, crita, rencana pelajaran, lan liya-liyane sing nulungi sapa wae ing jagad iki bisa melu budaya, perspektif, crita, lan cara urip anyar kanthi cara sing mbantu kita kabeh supaya bisa ngerti lan penasaran anyar.selves, lan jagad kita.

 

Kita nyedhiyakake akses menyang Layanan menyang Pengunjung lan pangguna Kadhaptar kaya sing diterangake ing Perjanjian iki.

 

Pengunjung. Pengunjung, minangka istilah sing diarani, minangka wong sing ora ndhaptar karo kita, nanging pengin ndeleng macem-macem kaca web lan ndeleng apa tegese Layanan kasebut. Ora dibutuhake login kanggo Pengunjung.

 

Pangguna Terdaftar. Informasi mlebu dibutuhake kanggo kabeh Pangguna Registrasi, sing bisa ngakses lan nggunakake fungsi sing padha karo Pengunjung, lan fungsi sing didaftar adhedhasar langganan keanggotaan ing https://betterworlded.org/join. Kabeh dana saka kontribusi pangguna sing wis didaftar kudu terus lan nambah misi Reweave, kalebu 501 (c) (3) organisasi nirlaba.

 

Syarat lan Ketentuan Rega kanggo Pangguna Terdaftar

Yen sampeyan mutusake upgrade menyang a Better World Ed akun mbayar lan kanggo nyedhiyani Better World Ed kanthi informasi akun pembayaran, kanthi iki sampeyan setuju karo katemtuan lan katentuan pembayaran ing ngisor iki:

 

Akun sing Dibayar minangka Pangguna Terdaftar

Better World Ed nawakake pilihan kanggo nganyari akun dadi anggota. Yen sampeyan milih nganyari, akun bakal diowahi dadi Akun sing Dibayar kaya katrangan ing betterworlded.org/ gabung. Kode diskon, kajaba sing kasebut liyane, ditrapake kanggo dadi anggota dadi setaun, lan nganyari maneh sawise iku ora bakal ngetrapake kode diskon maneh.

Better World Ed nampa kertu kredit lan cara pembayaran liyane sing ditemtokake lan kanthi otomatis bakal ngisi instrumen pembayaran ing file sadurunge nganyari akun. Yen kita ora bisa ngisi daya instrumen pambayaran kanggo tagihan sing ditrapake, kita bisa nundha akun sampeyan nganti jumlah sing dibayar. Kajaba iku, yen sampeyan Better World Ed saldo ora dibayar sajrone pitung (7) dina sawise Better World Ed menehi kabar yen akun sampeyan wis tundha, Better World Ed duwe hak nggunakake kebijaksanaan kanggo mbatalake rencana sampeyan.

 

Tagihan

Biaya kanggo Akun Mbayar sampeyan bakal ditagih wiwit tanggal sampeyan ganti menyang Akun Dibayar lan saben nganyari maneh sawise lan nganti sampeyan mbatalake akun. Better World Ed kanthi otomatis bakal tagihan kertu kredit ing dina tanggalan sing cocog karo wiwitan Akun Mbayar. Kabeh biaya lan biaya wis dibayar sadurunge lan ora bisa dibalekake, lan ora ana pengembalian dana utawa kredit kanggo wektu sing digunakake sebagian. Yen pembayaran ora ditampa saka sing ngetokake kertu kredit, sampeyan setuju bakal mbayar kabeh jumlah sing wis dibayar. Sampeyan kudu menehi informasi tagihan lan kertu kredit saiki, lengkap lan akurat, lan sampeyan setuju kanggo mbayar kabeh biaya koleksi, kalebu biaya lan biaya pengacara, kanthi saldo sing dibayar. Ing kasus tartamtu, sing nerbitake kertu kredit bisa uga dikenani biaya transaksi asing utawa biaya sing gegandhengan, sing bakal dibayar. Yen sampeyan mbayar offline kanthi mriksa utawa tuku pesenan, keanggotaan sampeyan bakal aktif setaun wiwit tanggal pambayaran, lan ora bakal gawe anyar utawa nganyari maneh nganti mbayar anyar kanggo taun sabanjure.

 

Mbatalake Akun Sampeyan

Sampeyan bisa mbatalake Better World Ed Akun sing Dibayar kapan wae, lan pembatalan bakal ditrapake langsung. Panjenengan Better World Ed Akun sing Dibayar bakal terus berlaku kajaba lan nganti sampeyan mbatalake Akun Mbayar utawa kita bakal mungkasi. Sampeyan kudu mbatalake Akun Mbayar sadurunge dianyari supaya ora tagihan biaya jangka sabanjure menyang kertu kredit. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi cepet ing profil akun ing Better World Ed situs web akun, saka wilayah anggota sampeyan. Yen sampeyan milih mbatalake Akun Mbayar, elinga yen sampeyan ora bakal menehi pengembalian dana kanggo kabeh pembayaran sadurunge.

 

 

2. Aturan Komunitas ("Aturan Komunitas")

 

Better World EdKomunitas, kayata komunitas apa wae, paling migunani nalika pangguna ngetrapake sawetara aturan sing gampang. Kanthi ngakses lan / utawa nggunakake Layanan, sampeyan setuju kanggo netepi Aturan Komunitas kasebut, kalebu nalika ngakses Aplikasi Pihak katelu liwat Platform, lan yaiku:

 

Sampeyan ora bakal nggunakake Layanan kanggo tujuan sing ora sah;

Sampeyan ora bakal ngunggah, ngirim, email, ngirim, utawa nyedhiyakake konten sing kasedhiya:

 

  • nglanggar hak cipta, merek dagang, hak publisitas, utawa hak kepemilikan liyane kanggo wong utawa entitas;
    sampeyan ora duwe hak kasedhiya ing sangisoré ukum utawa miturut hubungan kontrak utawa fidusia (kayata informasi ing jero, informasi proprietariat, lan rahasia sing dipelajari utawa diwartakake minangka bagean saka hubungan kerja utawa miturut perjanjian sing ora jelas);
  • fitnah, fitnah, sengaja salah, ora sopan, saru, pornografi, eksplisit, nyerang privasi wong liya, nyengkuyung kekerasan, utawa ngemot pidato sengit (yaiku pidato sing nyerang utawa ngremehake klompok adhedhasar ras utawa asal usul etnis, agama, cacat, jenis kelamin, umur, status veteran, lan / utawa orientasi seksual / identitas gender); utawa
  • nyampekano informasi sensitif babagan wong liya, kalebu alamat e-mail, alamat surat utawa permanen, nomer telpon, informasi kertu kredit, utawa informasi sing padha.
  • sampeyan wis langganan pangguna pangguna.

 

Sampeyan ora bakal "stalk", ngancam, utawa ngganggu Pengunjung utawa pangguna Terdaftar liyane;

 

Sampeyan ora bakal nuwuhake semangat utawa ngajak wong liya supaya nindakake kegiyatan ilegal utawa nyebabake karusakan utawa karusakan properti marang wong liya;

 

Sampeyan bakal sopan, ngrawat kabeh wong kanthi hormat, minangka nuduhake rasa hormat marang wong liya nggawe komunitas luwih apik kanggo kabeh anggota;

 

Sampeyan ora bakal spam utawa nggunakake Layanan kanggo nindakake kegiatan komersial, kalebu, tanpa watesan, golek dhuwit; pariwara utawa promosi produk, layanan, situs web, utawa perusahaan; utawa melu ing piramida utawa skema pemasaran multi-level liyane;

 

Sampeyan ora bakal ngakses utawa nggunakake Layanan kanggo nglumpukake riset pasar kanggo bisnis utawa bisnis sing padha;

 

Sampeyan ora bakal nuduhake akses menyang Layanan karo wong utawa wong liya;

 

Sampeyan ora bakal entuk utawa nyoba entuk sumber utawa informasi apa wae kanthi cara sing ora sengaja digawe liwat Layanan;

 

Sampeyan ora bakal nglumpukake kanggo "spamming" alamat email apa wae sing dikirim pangguna ing area posting umum;

 

Sampeyan ora bakal ngirim bahan utawa topik sing ora relevan menyang situs web;

 

Sampeyan ora bakal nglanggar undang-undang lokal, negara, nasional, utawa internasional sing ditrapake;

 

Sampeyan ora bakal ngapusi pengenal kanthi cara nyamarake asal usul konten sing dikirim liwat Layanan Komunikasi;

 

Sampeyan ora bakal niru wong utawa entitas utawa falselsampeyan negesake utawa nyalahake afiliasi sampeyan karo wong utawa entitas;

 

Sampeyan ora bakal ngganggu utawa nyoba ngganggu operasi Layanan sing tepat liwat nggunakake cara apa wae sing dirancang kanggo ngganggu, ngrusak, utawa matesi fungsi piranti lunak komputer, hardware, telekomunikasi, utawa peralatan liyane, utawa kanggo nyebabake pelanggaran keamanan piranti lunak, perangkat keras, telekomunikasi, utawa peralatan liyane (kayata virus, cacing, kode komputer, file, program, piranti, koleksi informasi utawa mekanisme transmisi, piranti lunak utawa rutinitas, utawa ngakses utawa nyoba entuk akses menyang data, file , utawa sandhi sing ana gandhengane karo Layanan liwat hacking, password utawa data mining, utawa cara liya);

 

Sampeyan ora bakal nutupi, ora jelas, mblokir, utawa, kanthi cara apa wae, ngganggu pesen lan / utawa fitur keamanan sing dipromosekake (kayata, lapor tombol pelecehan) ing Layanan; lan

 

Sampeyan bakal ngidini Better World Ed ngerti babagan konten sing ora cocog kanthi ngubungi dhukungan kanthi jejer "TERMA PENGGUNAAN." Yen sampeyan nemokake sing nglanggar Better World EdAturan Komunitas, ayo ngerti, lan kita bakal mriksa konten babagan pelanggaran potensial (nanging, sing diwenehake Better World Ed bisa uga ora bisa lan ora diwajibake ngawasi utawa mbusak konten sing dikirimake liwat Aplikasi Pihak katelu).

 

Kita duwe hak, miturut kebijaksanaan tunggal lan mutlak, kanggo nolak akses sampeyan menyang Layanan, utawa bagean Layanan, tanpa ana kabar, lan mbusak konten sing ora sesuai karo pedoman kasebut. Elinga yen sampeyan ora bakal dibalekake kanggo layanan langganan sing wis langganan ing kasus iki.

 

 

3. Panggunaan sing Dilarang

 

Dianggo Dilarang. Sampeyan ora bisa:

 

  • Gunakake situs web liyane kajaba sing sah miturut Ketentuan Penggunaan;
  • Gunakake situs web kanggo entuk manfaat saka pihak katelu, kajaba minangka bagean saka panggunaan sing Diidini;
  • Nerbitake maneh, nyalin, ngowahi, utawa kanthi cara nyebarake informasi saka situs web tanpa Better World Edidin ditulis kanthi jelas;
  • Ngowahi informasi saka situs web kajaba sing gegandhengan karo panggunaan sing Diidini;
  • Mbongkar, decode, decompile, utawa mbalikke insinyur situs web, kalebu, tanpa watesan, antarmuka utawa program piranti lunak sing kalebu situs web kasebut;
  • Tindakake tindakan sing bakal ngalangi utawa ngganggu operasi situs web utawa ngowahi konten situs web, utawa ngowahi utawa ngganggu konten, situs web, utawa piranti lunak liyane sing Better World Ed duwe utawa ngontrol;
  • Langsung utawa ora langsung, ngganti, nggabungake, nggawe maneh, nyewa, sell, disebarake utawa diterbitake situs web, database ing endi wae lan / utawa konten apa wae, utawa bagean apa wae, tanpa idin tinulis saka Better World Ed;
  • Gunakake cara penambangan data, robot, utawa metode pengumpulan data lan ekstraksi data sing padha babagan situs web utawa bagean apa wae; utawa;
  • Gunakake situs web kanthi langsung utawa ora langsung kanthi kompetisi Better World Ed nganggo cara apa wae.

 

 

4. Watesan

 

Layanan kasedhiya kanggo wong sing umure 13 taun utawa luwih. Yen sampeyan umur 13 utawa luwih, nanging ing umur 18 taun, sampeyan kudu mriksa Perjanjian karo wong tuwa utawa wali kanggo mesthekake yen sampeyan lan wong tuwa utawa wali ngerti.

 

 

5. Jeneng Mlebu; Sandhi; Pengenal Unik

 

Sajrone proses registrasi kanggo Pangguna Terdaftar, kita bakal njaluk nggawe akun, kalebu jeneng mlebu ("Jeneng Pangguna"), sandhi ("Sandhi"), lan informasi tambahan tartamtu sing bakal mbantu ngotentikasi identitas nalika sampeyan mlebu ing mbesuk ("Pengenal Unik"). Nalika nggawe akun, sampeyan kudu menehi informasi sing bener, akurat, saiki, lan lengkap. Saben Akun bisa digunakake dening mung siji pangguna sing Ndaftar. Nuduhake akun iki ora diidini, lan bisa nyebabake pembatalan akun sampeyan. Sampeyan mung tanggung jawab kanggo kerahasiaan lan panggunaan Jeneng Mlebu, Sandi, lan Pengenal Unik, uga kanggo panggunaan, penyalahgunaan, utawa komunikasi sing dilebokake liwat Layanan nggunakake siji utawa luwih. Sampeyan bakal langsung ngandhani manawa ana kebutuhan kanggo mateni Sandi utawa Jeneng Mlebu, utawa ngganti Identifier Unik. Kita duwe hak kanggo mbusak utawa ngganti Sandhi, Jeneng Mlebu, utawa Pengenal Unik kapan wae lan kanthi alesan apa wae. Better World Ed ora tanggung jawab kanggo kerugian utawa karusakan sing disebabake dening panggunaan akun sing ora sah.

 

 

6. Intelektual

 

Layanan ngemot materi, kayata piranti lunak, teks, grafis, gambar, rekaman swara, karya audiovisual, video, lan materi liyane sing disedhiyakake dening utawa atas jenenge Better World Ed (secara kolektif diarani "Konten"). Konten bisa diduweni dening kita utawa pihak katelu. Konten dilindhungi miturut undang-undang Amerika Serikat lan manca negara. Panganggone Konten sing ora sah bisa nglanggar hak cipta, merek dagang, lan undang-undang liyane. Sampeyan ora duwe hak utawa Konten, lan sampeyan ora bakal nggunakake Konten kajaba sing diidini miturut Perjanjian kasebut. Ora ana panggunaan liya sing diidini tanpa idin tinulis sadurunge Better World Ed. Sampeyan kudu nyimpen kabeh hak cipta lan kabar kepemilikan liyane sing ana ing Konten asli. Sampeyan bisa uga ora sell, transfer, nemtokake, lisensi, sublicense, utawa ngowahi Konten utawa ngasilake, nampilake, nindakake publik, nggawe versi turunan, nyebarake, utawa nggunakake Konten kanthi cara apa wae kanggo tujuan umum utawa komersial. Nggunakake utawa ngirim Konten ing situs web liya kanggo tujuan apa wae, pancen dilarang.

 

Yen sampeyan nglanggar bagean apa wae ing Perjanjian, ijin kanggo ngakses lan / utawa nggunakake Konten lan Layanan kanthi otomatis bakal dipungkasi lan sampeyan kudu langsung ngrusak salinan sing digawe saka Konten.

 

Merek dagang, tandha layanan, lan logo saka Better World Ed ("Better World Ed Merek Dagang ") sing digunakake lan ditampilake ing Layanan minangka merek dagang utawa merek layanan sing ora kadaptar Better World Ed. Jeneng perusahaan, produk, lan layanan liyane sing ana ing Layanan bisa uga minangka merek dagang utawa merek layanan sing diduweni dening wong liya ("Merek Dagang Pihak Ketiga," lan, bebarengan karo Better World Ed Merek Dagang, "Merek Dagang"). Ora ana apa-apa ing Layanan sing bisa dianggep minangka menehi, kanthi implikasi, estoppel, utawa liya, lisensi utawa hak nggunakake Merek Dagang, tanpa Better World EdIdin sadurunge ditulis tinulis khusus kanggo panggunaan kasebut. Kabeh kabecikan sing digawe saka panggunaan Better World Ed Merek dagang nggawe bathi kanggo entuk manfaat.

 

Unsur Layanan dilindhungi nganggo busana perdagangan, merek dagang, persaingan sing ora adil, lan undang-undang negara lan federal liyane lan ora bisa disalin utawa ditiru kanthi lengkap utawa sebagian, kanthi cara apa wae, kalebu, nanging ora diwatesi, nggunakake rongga utawa pangilon Ora ana Konten sing bisa dikirim maneh tanpa idin sing tinulis lan jelas kanggo saben kedadeyan.

 

 

7. Pangirim Panganggo; Lisensi

 

Kaya sing wis kacathet ing ndhuwur, Layanan nyedhiyakake Pengunjung lan Pangguna Kadaptar supaya bisa ngirim lan ngunggah konten pangguna ("Konten Panganggo"). Sampeyan kanthi nyata ngakoni lan setuju yen sampeyan ngidini Konten Pangguna bisa dideleng wong liya, mula bakal bisa diakses lan bisa dideleng.

 

Sampeyan duwe kabeh hak cipta lan hak kekayaan intelektual liyane ing lan kanggo Konten Panganggo dhewe. Nanging, sampeyan menehi Better World Ed lisensi sub-lisensi sing ora eksklusif, tanpa royalti, terus-terusan, bisa dipindhah, kanggo ngowahi, nyusun, nggabungake karo konten lan data liyane, nyalin, ngrekam, nyinkronake, format, lan ngindeks Konten pangguna lan nampilake, nindakake, sub-lisensi , komersialisasi, lan kasedhiya kanggo wong liya ing kabeh media sing saiki wis dingerteni utawa mengko dirancang, kalebu, tanpa watesan, liwat Platform.

 

Yen sampeyan ngirim Konten Anggota menyang kita, saben pengajuan kasebut minangka perwakilan lan jaminan babar pisan Better World Ed manawa Konten Panganggo kaya ngono minangka ciptaan asli (utawa sampeyan duwe hak kanggo nyedhiyakake Konten Anggota), sampeyan duwe hak sing dibutuhake kanggo menehi lisensi menyang Konten Panganggo miturut paragraf sadurunge, lan panggunaan kasebut nganggo Better World Ed ora lan ora bakal nglanggar pedoman komunitas kita.

 

 

8. Komunikasi Karo Kita

 

Komunikasi Saka Better World Ed. Sampeyan ngerti lan setuju manawa, minangka bagean saka Proses registrasi lan panggunaan situs web, Better World Ed bisa ngirim komunikasi tartamtu kanggo sampeyan, kalebu (a) woro-woro produk, kalebu nanging ora diwatesi karo woro-woro babagan modifikasi, paningkatan, lan / utawa upgrade menyang situs web; (b) woro-woro layanan, kalebu nanging ora diwatesi kanggo woro-woro babagan kahanan utawa gangguan liyane sing bisa nyebabake panggunaan lan / utawa akses menyang situs web lan / utawa layanan utawa produk liyane sing ditawakake Better World Ed; lan (c) nganyari administrasi liyane. Sampeyan luwih ngerti lan setuju manawa persetujuan sampeyan nampa komunikasi kasebut minangka syarat panggunaan situs web minangka pangguna pangguna. Kajaba kanthi tegas nyatakake, fitur anyar sing nambah utawa tambahan situs web bakal tundhuk karo Persetujuan.

 

Komunikasi kanggo Better World Ed Tim. Sanajan wis disaranake sampeyan ngubungi, nanging ora pengin sampeyan, lan ngirim ora ngirim konten sing ngemot informasi rahasia. Kaya sing diandharake ing Aturan Komunitas, sampeyan ora ngirim ngirim konten sing ora duwe hak kasedhiya miturut ukum apa wae utawa miturut hubungan kontrak utawa fidusia (kayata informasi ing njero, informasi rahasia lan kepemilikan, sinau utawa dicethakake minangka bagean saka hubungan kerja utawa miturut perjanjian sing ora jelas). Gegayutan karo kabeh komunikasi sing sampeyan kirim, kalebu, nanging ora winates, saran, pitakon, komentar, saran, lan sapanunggalane, kita bakal bebas nggunakake ide, konsep, cara ngerti, utawa teknik sing ana ing komunikasi sampeyan kanggo maksud apa wae, kalebu nanging ora winates kanggo, pangembangan, produksi, lan pemasaran produk lan layanan sing nyakup informasi kasebut tanpa ana pambayaran utawa kewajiban sampeyan.

 

 

9. Ora Ana Jaminan; Watesan Kewajiban

 

KAMU TANPA JAMINAN UTAWA WAKIL ING ISI LAYANAN, Klebu, TANPA Watesan, ISI (Klebu, TANPA Watesan, ORA REVISI, RATING, UTAWA DATA KEUANGAN), UTAWA ISI PENGGUNA. KITA ORA KENA TANGGUNG JAWAB KETENTUAN KANGGO ANTARA PANONCONG ATAU INTERRUPTISI LAYANAN KANG APA PUNYA. Sampeyan setuju yen sampeyan nggunakake konten, layanan, lan konten pangguna ing risiko sampeyan dhewe.

 

Kita ora njamin yen layanan bakal bebas kesalahan utawa layanan, layanane, isine, utawa konten pangguna bebas saka virus komputer utawa kontim sing padha utawa fitur sing ngrusak. Yen sampeyan nggunakake konten, konten panggunaan, utawa layanan sing diasilake kanggo ngladeni utawa ngganti peralatan utawa data, kita ora bakal tanggung jawab kanggo biaya kasebut.

 

ISI, ISI PENGGUNA, LAN LAYANAN Kasedhiya Kanthi Dhasar "AS" lan "Kasedhiya" TANPA JAMINAN Jinis-jinise. KAMU NGAKAKAKE KABEH JAMINAN, kalebu, nanging ora diwatesi, JAMINAN JUDUL, MERCHANTABILITAS, ORA NGAREPI HAK PIHAK KAPI, lan KANGGO GOLONGAN KANGGO TUJUAN APA.

 

TANPA KANGGO KANGGO KANGGO SALURAN APA OLEHE (Klebu, TANPA Batesan, Rusak INCIDENTAL lan CONSEQUENTIAL, KEUNTUNGAN NGOLE, UTAWA KERUSAKAN RESULTING DARI KALANGAN DATA UTAWA INTERRUPTISI BISNIS) KANG GAMPANG GUNA, INGKAP LAMPUNG, GUNUNG KANGGO ISI KANDUNGAN, ISI PENGGUNA, UTAWA LAYANAN, APA DASAR JAMINAN, KONTRAK, TORT (KANGGO KAPUSTAKAN), UTAWA TEORI HUKUM LAIN, sanajan kita wis menehi saran babagan kemungkinan kerusakan kasebut. Sawetara negara ora ngidini pengecualian JAMINAN sing ditrapake utawa watesan kewajiban kanggo kerusakan sing ora disengaja utawa konsekuensi, mula watesan ing ndhuwur utawa pengecualian bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan. ING NEGERI KAYA, KEWAJIBAN KAMI KUDU diwatesi SING PALING APIK sing paling gedhe sing diidini dening ukum.

 

LAYANAN INGKANG NGANGGO INGKURISI TEKNIKAL UTAWA Kesalahan TYPOGRAPHIKIS UTAWA SING PISAH. Kita ora tanggung jawab kanggo kesalahan, teknik, utawa kesalahan liyane sing didhaptar ing layanan kasebut. KAMU NGALAMI HAK KANGGO GANTI, BENAR, lan / UTAWA PENAMBAHAN ATAS LAYANAN KAPUS TANPA KETERANGAN.

 

 

10. Situs Eksternal

 

Layanan kasebut bisa uga ngemot link menyang situs web pihak katelu ("Situs Eksternal"). Tautan kasebut diwenehake mung minangka penake kanggo sampeyan lan ora minangka dukungan saka konten ing Situs Eksternal kasebut. Konten Situs Eksternal kaya ngono dikembangake lan diwenehake dening wong liya. Sampeyan kudu ngubungi administrator situs utawa webmaster kanggo Situs Eksternal kasebut yen sampeyan duwe masalah babagan link kasebut utawa konten sing ana ing Situs Eksternal kasebut. Kita ora tanggung jawab kanggo konten Situs Eksternal sing gegandhengan lan ora nggawe perwakilan babagan konten utawa akurasi bahan ing Situs Eksternal kasebut. Sampeyan kudu ngati-ati nalika ndownload file saka kabeh situs web kanggo nglindhungi komputer saka virus lan program merusak liyane. Yen sampeyan milih ngakses Situs Eksternal sing gegandhengan, sampeyan duwe risiko dhewe.

 

 

11. Perwakilan; Jaminan; lan Ganti Rugi

 

(a) Sampeyan makili, njamin, lan prajanjian sing:

 

  • Sampeyan duwe utawa duwe lisensi, hak, idin, lan ijin sing dibutuhake kanggo kabeh merek dagang, rahasia dagang, hak cipta, utawa hak kepemilikan, privasi, lan publisitas liyane ing Konten Konten lan karya liyane sing sampeyan lebokake menyang Konten pangguna, lan kabeh hak sing dibutuhake kanggo menehi lisensi lan ijin sing diwenehake ing ngisor iki;
  • Panganggone Konten Panganggo ing basa krama sing kasebut ing Perjanjian ora bakal nglanggar utawa nyalahi panggunaan intelektual, privasi, publisitas, kontrak, utawa hak liyane pihak katelu; lan
  • Sampeyan ora ngirim menyang Layanan Konten Panganggo sing nglanggar pedoman komunitas sing kasebut ing ndhuwur.

 

(b) Sampeyan setuju kanggo mbela, menehi ganti rugi, lan nyekel kita lan pejabat, direktur, karyawan, panerus, sing duwe lisensi, lan ora bahaya saka lan nglawan klaim, tumindak, utawa tuntutan apa wae, kalebu, tanpa watesan, biaya legal lan akuntansi sing cukup, muncul utawa asil saka:

 

  • (i) nglanggar Perjanjian;
  • (ii) akses sampeyan menyang, panggunaan, utawa nyalahi panggunaan Konten, Konten Panganggo, utawa Layanan, lan
  • (iii) nglanggar hak pihak katelu, kalebu tanpa watesan hak cipta, merek dagang, properti, utawa hak privasi.

 

Kita bakal menehi kabar babagan pratelan, tuntutan, utawa proses kasebut, lan bakal nulungi sampeyan, kanthi biaya, kanggo mbela klaim, tuntutan utawa proses kasebut. Kita duwe hak kanggo nimbali eksklusif lan ngontrol apa wae sing kena ganti rugi ing bagean iki. Yen ngono, sampeyan setuju kanggo kerja sama karo panjaluk sing cukup kanggo mbela perkara kasebut.

 

 

12. Kepatuhan karo Hukum sing Ditrapake

 

Layanan kasebut adhedhasar ing Amerika Serikat lan ditrapake kanggo digunakake ing Amerika Serikat. Kita ora nuntut klaim apa Konten lan / utawa Konten Panganggo bisa didownload, dideleng, utawa cocog kanggo digunakake ing sanjabane Amerika Serikat. Yen sampeyan ngakses Layanan, Konten, utawa Konten Anggota saka njaba Amerika Serikat, sampeyan bakal duwe risiko dhewe. Apa ing njero utawa njaba Amerika Serikat, sampeyan mung tanggung jawab kanggo netepi undang-undang yurisdiksi tartamtu.

 

 

13. Mungkasi Persetujuan

 

Kita duwe hak, miturut sawijine kebijaksanaan, kanggo matesi, nundha, utawa mungkasi Perjanjian lan akses sampeyan menyang kabeh utawa bagean Layanan, sawayah-wayah lan kanthi alesan tanpa ana kabar utawa tanggung jawab sadurunge. Kita duwe hak kanggo ngganti, nundha, utawa mungkasi kabeh utawa bagean Layanan kapan wae tanpa ana kabar utawa tanggung jawab sadurunge.

 

 

14. Undhang-undhang Hak Cipta Milenium Digital

 

Better World Ed ngurmati hak kekayaan intelektual wong liya lan nyoba netepi kabeh undang-undang sing relevan. Kita bakal mriksa kabeh klaim pelanggaran hak cipta sing ditampa lan mbusak Konten utawa Konten Panganggo sing dianggep wis dikirim utawa disebarake nglanggar undang-undang kasebut.

 

Agen sing wis ditemtokake miturut Undhang-undhang Hak Cipta Milenium Digital ("Undhang-undhang") kanggo nampa Pemberitahuan Pelanggaran sing Dituntut sing bisa diwenehake miturut Undhang-undhang kasebut yaiku:

 

Reweave, Inc.

waé: Better World Ed

81 Drive Pantai

East Amherst, NY 14051

 

Yen sampeyan yakin manawa pakaryan sampeyan wis disalin ing Layanan kanthi cara nglanggar hak cipta, wenehake pariwara marang agen supaya sesuai karo syarat Undhang-undhang kasebut, kalebu (i) katrangan babagan karya hak cipta sing wis dilanggar lan lokasi tartamtu ing Layanan sing dununge kerja kasebut; (ii) katrangan babagan lokasi asli utawa salinan resmi karya sing duwe hak cipta; (iii) alamat, nomer telpon lan alamat e-mail; (iv) pratelan sampeyan manawa sampeyan duwe kapercayan sing yakin manawa panggunaan sengketa kasebut ora sah dening pemilik hak cipta, agen, utawa ukum; (v) pratelan sampeyan, digawe kanthi ukuman sumpah palsu, manawa informasi ing kabar sampeyan akurat lan sampeyan minangka pamilik hak cipta utawa berwenang tumindak miturut pamilik hak cipta; lan (vi) teken elektronik utawa fisik saka pihak sing duwe hak cipta utawa wong sing sah kanggo tumindak atas jenenge sing duwe hak cipta.

Pin Iku on Pinterest

Share This