Crita Donya sing luwih apik Kanggo para mudha

Asli. Adaptif. Awe Inspiring. Wonder Beyond Words.

Partner karo kita kanggo humanize crito.

 

 

Crita sing nggawa urip nyata kanggo sinau.

 

 

Video tanpa tembung babagan manungsa unik.

 

 

Ora ana teks teks, ora ana narator.

Storytelling For A Better World crito donya sing luwih apik, crita, donya sing luwih apik, video tanpa tembung, crita manungsa, crita, crita

 

Melu para pamirsa saben umur, ing endi wae.

 

 

Bantuan pamirso nyemplungaken "ati pisanan".

 

 

Ajar penasaran sadurunge pangadilan.

 

 

Inspirasi wonder ngluwihi tembung.

 

 

Ayo padha mbukak ati lan pikiran bebarengan.

 

 

Nyewa kita kanggo nggawe konten khusus kanggo para pemuda.

 

 

Lisensi crita manungsa sing wis ana.

Deleng crita sing digawe bebarengan VisionS Spring

Ketemu Taniya, mahasiswa sing menehi inspirasi sing nemokake kekuwatan visi sing jelas kanggo sinau lan urip. VisionSpring nyaring siswa saka kelas Taniya lan menehi kaca mata gratis kanggo wong sing butuh. Kita nggawe video tanpa tembung iki, dipasangake karo rencana pelajaran lan narasi inspirasi.

Rungokake Jordan Kassalow, Pendhiri VisionSpring, nuduhake kekuwatan Storytelling World Better

Waca Jordan Kassalow, Skoll Fellow lan Pendhiri saka VisionS Spring, nuduhake perspektif ing kolaborasi karo Better World Ed kanggo nggawe crita dampak sosial sing kuat iki.

Krungu Impact

Deleng lan rasakake pengaruh video tanpa tembung. Kisah-kisah manungsa asli mbantu sampeyan nggawa urip menyang crita donya sing luwih apik.

kemitraan crita impact sosial karo better world ed video tanpa tembung

Nyewa Kita Kanggo Nggawe Crita Kustom Kanggo Nom-noman

Ayo nggawa kamanungsan kita dadi crita babagan dampak sosial. Ayo nggawa urip nyata babagan cara sampeyan nuduhake misi sampeyan karo jagad iki.

Lisensi Kisah Donya sing Luwih Apik

Ayo nggawa crita sing nyengkuyung empati kanggo para pemuda ing saindenging jagad. Awal urip, saben dina, lan ing ngendi wae.

Pin Iku on Pinterest

Share This