Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi

Ing ngisor iki minangka kabijakan privasi lan komitmen privasi, lan ing ngisor iki syarat-syarat lan kahanan.

 

 

 

November 1, 2020

 

Kebijakan iki njlentrehake informasi pribadi apa sing dikoleksi lan cara nggunakake. Alamat situs web utama yaiku: https://betterworlded.org.

 

Reweave, Inc. (“Better World Ed, "" Kita, "" kita, "utawa" kita ") makarya kanggo ngladeni kabeh pengunjung situs. Tujuan kasebut nggawe kabeh keputusan sing dijupuk, kalebu cara nglumpukake lan ngormati informasi pribadi. Kebijakan privasi iki ("Kebijakan Privasi") iki jelas lan gampang banget, amarga kita ngerti manawa sampeyan ("Sampeyan," "pangguna," "pangguna situs," utawa "pangguna sing dihargai") peduli karo kepiye informasi sampeyan nyedhiyakake kanggo kita digunakake lan dituduhake. Tujuane kanggo sampeyan - pangguna situs sing dihargai - supaya bisa ngerteni informasi lan kekuwatan babagan privasi sampeyan Better World Ed. 

 

Kebijakan Privasi iki ditrapake kanggo kabeh informasi sing ditampa dening Better World Ed, online lan offline, ing Platform apa wae, ("Platform", kalebu Better World Ed situs web, aplikasi seluler, media sosial, lan Better World Edsitus sing ana gandhengane), uga komunikasi elektronik, tulisan, utawa lisan.

 

Komitmen Kita kanggo Anggota lan Donatur ("Kebijakan Privasi Anggota")

 

Kita ora bakal sell, nuduhake utawa perdagangan jeneng anggota utawa donor utawa Informasi Pribadi karo entitas liyane, utawa ora ngirim surat menyang anggota utawa donatur kanggo pihak organisasi liyane. Kebijakan Privasi Anggota iki ditrapake kanggo kabeh informasi sing ditampa dening Better World Ed, online lan offline, ing Platform apa wae, uga komunikasi elektronik, tulisan, utawa lisan.

 

Ditampa Ketentuan

 

Kanthi ngunjungi Better World Ed lan / utawa nggunakake Layanan, sampeyan setuju karo katemtuan ("Syarat") saka Kebijakan Privasi iki lan Ketentuan Penggunaan sing ana gandhengane. Yen sampeyan ora setuju karo Kebijakan Privasi iki utawa Ketentuan Penggunaan (bebarengan, "Perjanjian" iki), aja nganggo Better World Ed situs web.

 

Istilah kapitalisasi sing ora ditemtokake ing Kebijakan Privasi iki bakal duwe teges sing ditemtokake ing Katentuan Pangginaan supados langkung ("Katentuan Pangginaan supados langkung")

 

Informasi sing Kumpulake

 

Better World Ed nglumpukake informasi nalika ngunjungi situs web, langganan, nyunting informasi akun, utawa nggunakake fitur ing platform. Sawetara informasi iki minangka informasi teknis sing diluncurake kanthi otomatis dening server. Ing ngisor iki minangka jinis informasi, langsung saka sampeyan lan uga ora langsung liwat koleksi informasi dening panyedhiya layanan pihak katelu (bebarengan, "Mitra") sing khusus dikoleksi.

 

Sampeyan menehi wewenang kanggo nggunakake, nyimpen lan ngolah informasi pribadi apa wae sing ana gandhengane lan ngenali sampeyan, kalebu (nanging ora winates) jeneng lan alamat sampeyan, nganti perlu kanggo nyedhiyakake layanan sing kasedhiya liwat situs web, Mitra , penerus, tugas, rekan, sub-kontraktor, utawa pihak katelu liyane.

 

1. Informasi Pribadi ("Informasi Pribadi")

 

Kanggo tujuan Kebijakan Privasi iki, Informasi Pribadi tegese informasi utawa kumpulan informasi sing ngenali utawa bisa digunakake dening utawa atas jenenge Better World Ed, utawa Mitra apa wae kanggo ngenali wong sing alami utawa sah. Informasi Pribadi ora kalebu informasi sing dienkode, digabungake, anonim, utawa kasedhiya kanggo publik sing durung digabung karo Informasi Pribadi sing ora umum.

 

Contone macem-macem tujuan sing bisa nglumpukake Informasi Pribadi kalebu, nanging ora diwatesi mung kanggo:

 

  • Proses registrasi pangguna pangguna;
  • Panganggone wilayah ing Better World Ed situs web, sing bisa dijaluk menehi informasi tartamtu babagan sampeyanself, kayata jeneng, alamat surat, alamat e-mail, jeneng pangguna lan sandhi, kalebu proses registrasi kanggo Pangguna Terdaftar ("Proses Registrasi");
  • Kontribusi anggota lan sumbangan sing digawe langsung menyang Better World Ed lan kanggo Better World Ed digawe liwat sumber kalebu, nanging ora diwatesi karo Stripe lan Paypal, saka ngendi kita nglumpukake Informasi Pribadi kayata jeneng, alamat tagihan, lan alamat e-mail, yen sampeyan durung menehi katrangan kasebut. Kita nglumpukake informasi babagan sumbangan sampeyan, kalebu jumlah sumbangan sampeyan.
  • Aplikasi kerja;
  • Survei Kanthi periodik, Better World Ed bisa ngajak sampeyan melu ngrampungake survey online. Yen sampeyan wis nggawe a Better World Ed akun, informasi sing dikumpulake saka survey kasebut bisa uga gegandhengan karo sampeyan dhewe;
  • Hubungi sampeyan babagan sumbangan, babagan kualitas layanan, uga kemungkinan kesalahan sing kedadeyan;
  • Kirim kanthi sukarela menyang Better World Ed njaluk informasi babagan produk lan layanan, ndhaptar kanggo nampa informasi saka kita, utawa ngirim email;
  • Lengganan e-mail. Better World Ed bisa uga nyusun dhaptar langganan sing kanthi sukarela sampeyan kirim jeneng, alamat surat, lan / utawa alamat email sampeyan. Tujuan dhaptar langganan kasebut yaiku kanggo ngirim update berkala menyang para pelanggan babagan perkara sing disenengi, yen sampeyan duwe kemampuan kanggo milih komunikasi luwih lanjut miturut prosedur sing diterangake ing saben nganyari kasebut.

 

2. Informasi Non-Pribadi / Liyane

 

Saliyane Informasi Pribadi, kita lan Mitra bisa uga nglumpukake informasi tambahan sing ora ngidentifikasi sampeyan ("Informasi Liyane"). Informasi liyane bisa uga kalebu informasi sing diklumpukake:

 

a. Saka Kagiyatan Sampeyan. Informasi sing bisa dikoleksi utawa Mitra kanthi otomatis nalika sampeyan ngunjungi, ngakses, lan / utawa nggunakake Platform, kalebu, nanging ora winates kanggo alamat IP, panyedhiya layanan Internet, jinis browser lan basa, ngrujuk lan metu kaca lan URL, tanggal lan wektu, jumlah wektu sing digunakake ing kaca tartamtu, bagean endi ing Better World Ed utawa situs web Mitra sing dikunjungi, sawetara tautan sing sampeyan klik nalika ing Platform, istilah telusuran, sistem operasi, lokasi geografis umum, lan informasi teknis babagan piranti seluler sampeyan.

b. Saka Cookie, Tag JavaScript. Informasi sing kita utawa Mitra kanthi otomatis nglumpukake nggunakake cara teknis, kalebu nanging ora winates kanggo cookie ("Cookie"), tag JavaScript, beacon web, gif piksel, cookie Flash, lan obyek sing disimpen lokal liyane. Cookie minangka paket data cilik sing disimpen situs web ing hard drive komputer supaya komputer bakal "ngelingi" informasi babagan riko. Kita bisa nggunakake cookie sesi loro (sing kadaluwarsa yen sampeyan nutup browser web) lan cookie sing terus-terusan (sing tetep ana ing komputer nganti sampeyan mbusak) kanggo nambah pengalaman nggunakake Better World Ed lan ngidini kita lan Mitra nglumpukake Informasi Liyane. Sampeyan bisa uga bisa mateni cookie lan / utawa cookie liyane sing disimpen kanthi mateni ing browser utawa piranti, utawa saka tombol milih / milih metu nalika ngunjungi situs. Hubungi dokumentasi browser Internet kanggo informasi babagan cara nggawe iki lan cara mbusak cookie sing terus-terusan. Nanging, yen sampeyan ora gelem nampa cookie saka kita, Better World Ed bisa uga ora mlaku kanthi bener.

Yen sampeyan ngunjungi kaca mlebu, kita bakal nyetel cookie sak wentoro kanggo nemtokake manawa browser sampeyan nrima cookie. Cookie iki ora ana data pribadi lan dibuang nalika sampeyan nutup browser.

Yen sampeyan mlebu, kita uga bakal nyiyapake sawetara cookie kanggo nyimpen informasi login lan pilihan tampilan layar. Cookie mlebu suwene rong dina, lan cookie pilihan layar suwene setaun. Yen sampeyan select "Elingi Aku", login bakal tetep rong minggu. Yen sampeyan metu saka akun, cookie mlebu bakal dicopot.

Artikel ing situs iki uga kalebu isi sing kasedhiya (contone video, gambar, artikel, dsb.). Isi tertanam saka situs web liya dumadi kanthi cara sing padha, kaya manawa pengunjung wis ngunjungi situs web liyane.

Situs web iki bisa ngumpulake data babagan sampeyan, nggunakake cookie, nampilake pelacakan pihak katelu tambahan, lan ngawasi interaksi sampeyan karo isi sing ditempelake, kalebu nelusuri interaksi karo isi sing kasedhiya yen sampeyan duwe akun lan mlebu menyang situs kasebut.

c. Aja Lacak ("DNT"). Better World Ed ora tanggung jawab kanggo nanggapi sinyal browser web "Aja Lacak". Konsultasi karo kebijakan situs web eksternal babagan tanggapan marang sinyal DNT.

 

partners

 

Mitra kalebu, nanging ora winates kanggo:

 

a. Google Analytics. Better World Ed nggunakake Google Analytics, layanan analitik web sing disedhiyakake dening Google, Inc. ("Google"). Google Analytics nggunakake Cookie kanggo mbantu situs web nganalisa cara pangguna sesambungan karo Platform. Informasi liyane sing digawe Cookie babagan panggunaan situs web (kalebu alamat IP sampeyan) bakal ditularake lan disimpen dening Google ing server ing Amerika Serikat. Google bakal nggunakake informasi iki kanggo evaluasi panggunaan situs web, nyusun laporan babagan kegiatan situs web kanggo operator situs web lan nyedhiyakake layanan liyane sing ana gandhengane karo kegiatan situs web lan panggunaan internet. Google uga bisa ngirim informasi iki menyang pihak katelu sing kudu ditindakake miturut ukum, utawa ing pihak katelu ngolah informasi kasebut atas jenenge Google. Google ora bakal nggandhengake alamat IP sampeyan karo data liyane sing dianakake Google. Sampeyan bisa nolak panggunaan Cookie dening selmilih setelan sing cocog ing browser sampeyan; nanging, elinga yen sampeyan nindakake iki, sampeyan ora bisa nggunakake fungsi lengkap saka situs web iki. Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan setuju kanggo ngolah data babagan sampeyan dening Google kanthi cara lan tujuan sing wis kasebut ing ndhuwur.

Google Analytics nglumpukake informasi kanthi anonim. Laporan tren situs web tanpa ngenali pengunjung individu. Sampeyan bisa milih metu saka Google Analytics tanpa mengaruhi cara sampeyan ngunjungi situs. Kanggo informasi luwih lengkap babagan milih dilacak Google Analytics ing kabeh situs web sing digunakake, bukak Setelan Iklan Google. Kemampuan Google nggunakake lan nuduhake informasi sing dikoleksi dening Google Analytics babagan kunjungan sampeyan ing situs iki diwatesi dening Katentuan Pangginaan Google Analytics lan Kebijakan Privasi Google.

b. AutomateWoo. Punika informasi luwih lengkap babagan AutomateWoo lan kabijakan privasi. Deleng data pribadi apa sing dikoleksi lan kenapa diklumpukake ing link iki.

c. Saka Sampeyan. Sampeyan dianggep minangka Mitra liwat informasi sing diwenehake kanthi sukarela marang kita sing ora ngidentifikasi sampeyan kanthi pribadi.
Better World Ed duwe hak kanggo nambah utawa mbusak Mitra sawayah-wayah, ing Better World Edsawijine kebijaksanaan, tundhuk karo katemtuan kabijakan privasi Mitra.

 

Informasi sing Dikumpulake dening utawa Liwat Perusahaan Pariwara Pihak katelu

 

Kita bisa nuduhake Informasi Liyane babagan kegiatan sampeyan ing Platform karo pihak katelu kanggo tujuan ngatur, nganalisis, ngatur, nglaporake, lan ngoptimalake pariwara sing sampeyan tingali ing Platform lan ing panggon liya. Pihak katelu kasebut bisa nggunakake Cookie, tag piksel ("tag piksel," "beacon web," "gif piksel," utawa "gif sing jelas"), lan / utawa teknologi liyane kanggo nglumpukake Informasi Liyane kanggo tujuan kasebut. Tag piksel ngidini kita, lan pengiklan pihak katelu iki, ngenali Cookie browser nalika browser ngunjungi situs sing diwenehi tag piksel kanggo ngerti pariwara sing nggawa pangguna menyang situs tartamtu.

 

Mesin Telusuri lan Situs Liyane

 

Mesin telusuran lan situs liyane sing ora ana gandhengane Better World Ed, kayata archive.org utawa google.com, bisa nyusup Situs kasebut lan kasedhiya kanggo konten lan postingan sing kasedhiya kanggo publik saka situs kasebut. Situs iki uga ngemot link menyang situs web liyane. Better World Ed ora tanggung jawab kanggo praktik privasi situs web liyane. Better World Ed nyengkuyung para pengunjung lan pangguna supaya ngerti babagan mesin telusuran kasebut lan situs liyane nalika metu saka Situs kasebut lan maca pernyataan privasi saben situs web sing dikunjungi.

 

Cara Nggunakake lan Nuduhake Informasi

 

Kita nggunakake Informasi Pribadi lan Informasi Liyane kanggo nyedhiyakake Layanan, ngolah sumbangan, njaluk saran, menehi informasi babagan produk lan layanan, nggawe pribadi komunikasi lan penggalangan dana sing dipercaya bisa narik minat sampeyan, lan kanggo nambah Layanan kanggo sampeyan .

 

Kita uga bisa nggunakake lan / utawa nuduhake Informasi Pribadi, Informasi Liyane, lan Konten Panganggo kaya sing dijelasake ing ngisor iki:

 

Kabeh Konten Panganggo ing Platform sing sampeyan kirim kanthi sukarela bakal bisa dideleng lan bisa dituduhake dening pangguna liyane ing Platform kasebut.

 

Kita bisa nggunakake perusahaan lan individu liyane kanggo nindakake fungsi kanggo pihak kita. Contone kalebu nyediakake pitulungan teknis lan layanan pelanggan. Perusahaan liyane iki bakal duwe akses menyang Informasi Pribadi lan Informasi Liyane sing dibutuhake kanggo nindakake fungsine lan nganti disetujoni ukum.

 

Ing upaya sing terus ditindakake kanggo ngerti luwih akeh pengunjung situs lan produk lan layanan, kita bisa nganalisa Informasi Liyane kanthi bentuk agregat kanggo ngoperasikake, njaga, ngatur, lan ngapikake produk lan layanan. Informasi agregat iki ora ngidentifikasi individu kanthi pribadi. Kita bisa nuduhake data agregat iki karo afiliasi, agen, lan mitra bisnis. Kita uga bisa nyampekano statistik panggunaan gabungan kanggo njlentrehake produk lan layanan kanggo mitra bisnis saiki lan calon calon pihak katelu lan pihak katelu liyane kanggo tujuan liyane sing sah.

 

Kita bisa nuduhake sawetara utawa kabeh Informasi Pribadi lan Informasi Liyane karo perusahaan induk, anak perusahaan, utawa perusahaan liyane sing dikontrol kanthi umum.

 

Nalika ngembangake bisnis, bisa uga sell utawa tuku bisnis utawa aset. Yen ana adol perusahaan, penggabungan, reorganisasi, adol aset, pembubaran, utawa acara sing padha, Informasi Pribadi lan Informasi Liyane bisa dadi bagean saka aset sing ditransfer.

 

Yen wis diidini dening ukum, kita uga bisa nyampekano Informasi Pribadi lan Informasi Liyane: (i) yen diwajibake ukum, ukuman pengadilan, utawa panguwasa aparat pamrentah utawa aparat liyane utawa lembaga peraturan; utawa (ii) kapan kita yakin manawa nyampekano informasi kasebut perlu utawa disaranake, kayata, kanggo nglindhungi hak, properti, utawa keamanan Better World Ed utawa liyane.

 

Ngakses lan Ngowahi Preferensi Informasi lan Komunikasi

 

Sawise dijaluk, Better World Ed bakal menehi akses pribadi marang Informasi Pribadi sing dikepengini kita lan agen. Contone, pengunjung ing Platform sing wis nyedhiyakake Informasi Pribadi marang kita bisa mriksa lan / utawa nggawe pangowahan sing padha kanthi ngubungi Better World Ed. Kajaba iku, ana wong sing bisa ngatur resi komunikasi pemasaran kanthi ngeklik link "batal lengganan" sing ana ing sisih ngisor Better World Ed email marketing utawa tindakake pandhuan sing ditemokake ing Platform. Kita bakal nggunakake upaya sing cukup komersial kanggo ngolah panjaluk kasebut kanthi tepat wektu. Nanging sampeyan kudu ngerti manawa ora bisa ngilangi utawa ngowahi informasi kanthi lengkap ing database langganan.

Yen sampeyan duwe akun ing situs iki, sampeyan bisa njaluk nampa file data pribadi sing diekspor sing dikepengini babagan sampeyan, kalebu data sing wis diwenehake. Sampeyan uga bisa njaluk supaya mbusak data pribadi sing dicekel babagan sampeyan. Iki ora kalebu data sing wajib dijaga kanggo tujuan administrasi, hukum, utawa keamanan.

 

Cara Nglindhungi Informasi

 

Kita njupuk langkah-langkah sing wajar kanggo nglindhungi Informasi Pribadi lan Informasi Liyane supaya ora ilang, nyalahi panggunaan, lan akses, pambocoran, perubahan, utawa karusakan sing ora sah. Nanging, elinga, ora ana sistem keamanan sing bisa ditembus. Kita ora bisa njamin keamanan basis data, uga ora bisa njamin manawa informasi sing diwenehake ora bakal dicegat nalika dikirim menyang lan saka Internet liwat Internet. Utamane, e-mail sing dikirim menyang utawa saka Platform bisa uga ora aman, mula sampeyan kudu luwih ati-ati kanggo mutusake informasi apa sing bakal dikirim liwat email.

 

Wara-wara Penting kanggo Warga Non-AS

 

Platform lan server kita dioperasikake ing Amerika Serikat. Yen sampeyan ana ing sanjabane Amerika Serikat, priksa manawa Informasi Pribadi sing diwenehake bakal dipindhah menyang Amerika Serikat. Kanthi nggunakake Platform lan menehi Informasi Pribadi kanthi cara apa wae, sampeyan setuju kanggo transfer iki lan panggunaan informasi lan data sing diwenehake miturut Kebijakan Privasi iki.

 

Yen sampeyan duwe pitakon babagan Kebijakan Privasi iki, hubungi kami kaya sing dijelasake ing bagean "Cara Hubungi Kami" ing ngisor iki. Kita bakal nyelidiki pitakon sampeyan, nanggapi priksaan sampeyan, lan nyoba ngrampungake masalah babagan masalah privasi sampeyan.

 

Link menyang Situs Web Eksternal

 

Better World Edsitus web utawa komunikasi sing madhep njaba Better World Ed (saka Platform apa wae, online utawa offline, lisan, tulisan, utawa elektronik) bisa uga ngemot link menyang situs web pihak katelu. Better World Ed ora duwe kontrol praktik privasi utawa konten situs web kasebut lan mulane ora tanggung jawab kanggo konten utawa kabijakan privasi situs web pihak katelu kasebut. Sampeyan kudu mriksa kabijakan privasi pihak katelu sing ditrapake lan syarat panggunaan nalika ngunjungi situs web liyane.

 

anak

 

Kita ora sengaja nglumpukake Informasi Pribadi saka bocah-bocah ing umur 13 taun liwat Layanan. Yen sampeyan ana ing sangisoré 13 taun, aja menehi Informasi Pribadi. Kita ngajak wong tuwa lan biyung legal supaya ngawasi panggunaan Internet anak-anake lan mbantu ngetrapake Kebijakan Privasi kanthi menehi arahan marang anak-anake supaya ora menehi Informasi Pribadi liwat Layanan tanpa idin. Yen sampeyan duwe sebab manawa ana bocah ing umur 13 taun wis menehi Informasi Pribadi, hubungi kami, lan kita bakal nyoba mbusak informasi kasebut saka database.

 

Pendhudhuk California

 

Iku Better World EdKebijakan ora ngumumke informasi pribadi sing dikumpulake menyang pihak katelu kanggo tujuan pemasaran langsung ing kahanan apa wae. Nanging, Kode Sipil California Bagian 1798.83 nuntut supaya kabeh warga California diwenehi pilihan kanggo nggunakake pilihan sampeyan apa informasi pribadi sampeyan bisa dituduhake karo pihak katelu kanggo tujuan pemasaran langsung utawa ora, uga kanggo nampa informasi sing kasebut ing statute yen informasi pribadi diwenehake menyang pihak katelu kanggo tujuan pemasaran langsung. Dadi, yen sampeyan warga California lan pengin menehi informasi Better World Ed manawa sampeyan ngidini utawa nolak nuduhake informasi pribadi karo pihak katelu kanggo tujuan pemasaran langsung, utawa yen sampeyan pengin njaluk informasi tartamtu yen informasi pribadhi bakal diumumake menyang pihak katelu kanggo tujuan pemasaran langsung, hubungi kita kaya sing dijelasake ing Bagean "Cara Hubungi Kita" ing ngisor iki.

 

Owahan kanggo Kebijakan Privasi Iki

 

Kebijakan Privasi iki efektif wiwit tanggal sing kasebut ing sisih ndhuwur Kebijakan Privasi iki. Kita bisa uga ngowahi Kebijakan Privasi iki saben wektu. Elinga, yen nganti dileksanakake dening ukum sing ditrapake, panggunaan Informasi Pribadi lan Informasi Liyane diatur karo Kebijakan Privasi sing berlaku nalika ngempalake informasi kasebut. Mangga deleng maneh Kebijakan Privasi iki kanthi rutin.

 

Cara Hubungi Kita

 

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Kebijakan Privasi iki, hubungi Better World Ed liwat:

e-mail ing [email dilindhungi] kanthi "POLISI PRIVASI" ing baris subyek

 

Tujuan kita yaiku mbales saben pesen sing ditampa kanthi cepet. Informasi iki digunakake kanggo langsung nanggapi pitakon utawa komentar sampeyan. Kita uga bisa ngajokake komentar kanggo nambah layanan ing mbesuk.

Pin Iku on Pinterest

Share This