Hadiah Pembelajaran Emosi Sosial Global (SEL) Kanggo Guru, Wong Tuwane, Utawa Siswa Saiki

Guru, siswa, lan wong tuwa pantes Belajar Emosi Sosial Global (SEL). SEL kanggo eling, empati, pangerten, lan karep. SEL sing nganggo matématika, literasi, empati, lan kamanungsan sing padha. Sponsor sekolah, pendidik, wong tuwa, utawa siswa saiki.

Kertu Hadiah Kanggo Sinau Emosi Sosial Global (SEL)

$25.00 - $5,000.00

Clear

Description

informasi tambahan

jumlah

25, 50, 75, 100, 200, 500, 1000, 2000, 3000, 5000

Ulasan

Ana ora review durung.

Mung mlebu ing pelanggan sing wis tuku produk iki bisa ninggalake review.

Sponsor Menawan SEL Ing Sekolah & Omah

Video sing Nggumunake

Siswa pancing ing wiwitan kelas kanthi video sing narik kawigaten saka kabeh penjuru Bumi.

Authentic

Nanggepi "kepiye iki penting ing jagad iki?" karo crita nyata nyata.

Mindset Sinau

Ngadhepi bias karo siswa. Crita kita takon babagan BESAR. Mbangun kapercayan. Sinau bareng.

Crita Beragam

Crita babagan wong nyata ing saindenging jagad. Kabeh duweke. Kabeh wong rumangsa kalebu.

Integrated SEL

Kuku SEL, matematika, lan literasi bebarengan. Gawe SEL bisa saben dina.

Go Beyond Words

Ora ana narasi, ora ana subtitle. Video tanpa alangan basa. Inspirasi gumun!

Piwulang Gamelan

Rencana pelajaran kita yaiku 1 kaca. Cendhak lan manis. Rencanakake kelas sajrone teh esuk.

SEL Kanthi Ambane

Klebu budaya. Welas asih lan ekuitas fokus. Gawe sampeyan SEL program ayu.

Riset-dituntun video tanpa tembung, crita & rencana pawulangan nggawa urip nyata menyang sinau

 

VIDEO WORDLESS sing NGANGGO KURIOSITIS sadurunge diadili

 

 

Bahan bakar penasaran lan karep ing cara captivating!

 

Video tanpa tembung kita digawe tanpa narasi amarga rong alasan utama. Pendidik bisa nggunakake ing ngendi wae ing donya, tanpa alangan basa. Lan riset nuduhake yen crita tanpa tembung mbantu pamirso flexibel otot empati, penasaran, lan karep -- nalika nambah asil sinau.

 

Nggawa urip nyata menyang sinau liwat pengalaman, refleksi, lan obrolan penting!

Kurikulum Sinau Emosi Sosial Sing Global lan Akademik

 

CERITA & Pitakon DUNYA NYATA

 

 

Tantangan matematika lan literasi ing urip nyata sing nggawe sinau global alami, migunani, lan nyenengake -- nalika nguatake tujuan akademik kanthi cara antar disiplin!

 

Saben video tanpa tembung dipasangake karo 2-4 crita babagan kulawarga, latar mburi, lan karya kanca anyar. Saben crita kasebut duwe macem-macem masalah tembung sing ana ing empati, matematika, maca, lan macem-macem tujuan komunikasi tulis lan lisan sing sampeyan duwe! Standar selaras. Nglamar sinau kanggo kahanan urip nyata.

RENCANA PELAJARAN DINAMIS UNTUK DUNIA LUWIH

Cara kreatif kanggo nggawa urip nyata menyang sinau -- ing kelas, homeschooling, lan liya-liyane!

  

Better World EdRencana pawulangan sengaja dirancang kanggo melu siswa, pendidik, lan wong tuwa. Dhukungan siswa supaya bisa menehi pengaruh ing urip lan komunitas, lan uga nggayuh tujuan akademik sampeyan. Nggawa obrolan kelas sing migunani ing saben meja nedha bengi. Nggawa urip nyata ing sinau.

Kurikulum Sinau Emosi Sosial Sing Global lan Akademik

Sekolah hadiah & omah sulap Sinau Emosi Sosial Global

Gift Card Custom Page hadiah learning

Pendhidhikan hadiah sing global ing saben aspek. Menehi sekolah, wong tuwa guru, siswa, utawa sapa wae sing ngurus hadiah Global Learning Emotional Sosial (SEL)!

Pin Iku on Pinterest

Share This