Nggawe Urip Nyata Ing Sinau Sajrone Sekolah Lan Ing Omah

Nggawa urip nyata ing sinau. Tenun matematika, literasi, empati, rasa penasaran budaya & sinau global bebarengan.

 

Ngakses video tanpa tembung lan crita manungsa sing relevan, manungsa, lan nyata.

 

Kesempatan winates: Ndaftar saiki kanggo ngakses gratis!

wiwitan

  • Akses 20 Cerita Tertulis lan 20 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo 8 Video Tanpa Tembung Global!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
$20
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$20.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Standard

  • Akses 50 Crita Tulis sing dipilih kanthi tliti lan 50 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo pirang-pirang Video Global Wordless sing unik!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
  • Dhukungan Prioritas!
$30
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$30.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Kabeh Akses

  • Akses ALL 50+ Video Tanpa Tembung, 150+ Cerita Ditulis, lan 150+ Rencana Pelajaran saka 14 negara!
  • Akses KABEH lelungan lan unit pembelajaran mbesuk lan mbesuk!
  • Akses rencana pelajaran unik sing dirancang kanggo adaptasi ing KABEH crita kita!
  • Bhinéka konten paling jembar & paling jero!
  • Panelusuran & telusuran pengalaman paling apik!
  • Tetenger crita & nggawe dhaptar lagu khusus!
  • Dhukungan Premium!
$40
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$40.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Apa "Super Sue" Tresna Better World Ed

"Kaendahan saka Better World Ed yaiku video lan crita tanpa tembung bisa diintegrasi kanthi lengkap ing kurikulum sing wis ana.

 

Iku ora tambahan "bab" kanggo mulang. Iki minangka cara kita mbangun kapasitas kabeh siswa supaya bisa melu lan menehi pengaruh marang jagad liwat kurikulum sing ana.

Gabung Better World Ed | Nggawa Urip Nyata Ing Learning nggawa urip nyata menyang sinau, nggawa donya nyata menyang kelas, sinau donya nyata, urip nyata, sinau, donya nyata, video tanpa tembung, crita, anggota, gabung, donya sing luwih apik,better world ed,video, pembelajaran global, kesadaran global, kurikulum global, crita manungsa, matematika, pendidikan, pembelajaran emosional sosial
Gabung Better World Ed | Nggawa Urip Nyata Ing Learning nggawa urip nyata menyang sinau, nggawa donya nyata menyang kelas, sinau donya nyata, urip nyata, sinau, donya nyata, video tanpa tembung, crita, anggota, gabung, donya sing luwih apik,better world ed,video, pembelajaran global, kesadaran global, kurikulum global, crita manungsa, matematika, pendidikan, pembelajaran emosional sosial

Nggawa Urip Nyata Ing Sinau.

Asli. Relevan. Humanizing.

Video Tanpa Tembung

Video klebu basa. Inspirasi wonder ngluwihi tembung. Global adaptif.

Literasi Global

Crita babagan wong nyata ing saindenging jagad. Kalebu budaya.

Matematika Makna

Wangsulan: "Kepiye masalah iki ing jagad iki?" Akademisi asli.

Bisa Nganggo Bias

Ngadhepi bias lan asumsi tantangan Bebarengan.

Sinau Urip Nyata

Gabungan matematika, literasi, empati, lan kesadaran global.

Mbangun milik

Crita kanggo jembatan pamisah nalika mbangun empati lan sambungan.

Relevan global

Jelajahi topik-topik global sing penting kanthi cara manungsa, bisa disambungake, lan relevan.

Video Inspiratif

Nggawa urip nyata menyang sinau karo crita manungsa ing donya nyata.

Pendhidhikan Kanggo Donya sing Luwih Apik

Riset-dituntun video tanpa tembung, crita & rencana pawulangan nggawa urip nyata menyang sinau

 

VIDEO WORDLESS sing NGANGGO KURIOSITIS sadurunge diadili

 

 

Bahan bakar penasaran lan karep ing cara captivating!

 

Video tanpa tembung kita digawe tanpa narasi amarga rong alasan utama. Pendidik bisa nggunakake ing ngendi wae ing donya, tanpa alangan basa. Lan riset nuduhake yen crita tanpa tembung mbantu pamirso flexibel otot empati, penasaran, lan karep -- nalika nambah asil sinau.

 

Nggawa urip nyata menyang sinau liwat pengalaman, refleksi, lan obrolan penting!

Kurikulum Sinau Emosi Sosial Sing Global lan Akademik

 

CERITA & Pitakon DUNYA NYATA

 

 

Tantangan matematika lan literasi ing urip nyata sing nggawe sinau global alami, migunani, lan nyenengake -- nalika nguatake tujuan akademik kanthi cara antar disiplin!

 

Saben video tanpa tembung dipasangake karo 2-4 crita babagan kulawarga, latar mburi, lan karya kanca anyar. Saben crita kasebut duwe macem-macem masalah tembung sing ana ing empati, matematika, maca, lan macem-macem tujuan komunikasi tulis lan lisan sing sampeyan duwe! Standar selaras. Nglamar sinau kanggo kahanan urip nyata.

RENCANA PELAJARAN DINAMIS UNTUK DUNIA LUWIH

Cara kreatif kanggo nggawa urip nyata menyang sinau -- ing kelas, homeschooling, lan liya-liyane!

  

Better World EdRencana pawulangan sengaja dirancang kanggo melu siswa, pendidik, lan wong tuwa. Dhukungan siswa supaya bisa menehi pengaruh ing urip lan komunitas, lan uga nggayuh tujuan akademik sampeyan. Nggawa obrolan kelas sing migunani ing saben meja nedha bengi. Nggawa urip nyata ing sinau.

Kurikulum Sinau Emosi Sosial Sing Global lan Akademik

Rungokake kepiye para pendidik lan siswa nggawa urip nyata menyang sinau kanthi kurikulum global

Nggawa urip nyata menyang sinau ing kabeh cara.

 

Donya nyata sinau babagan macem-macem budaya & cara urip.

Adaptif liwat kita video unik tanpa tembung lan crita.

Nggawa urip nyata menyang sinau liwat isi humanizing.

Nggawa jagad nyata menyang kelas lan omah.

Pin Iku on Pinterest

Share This