Pengembangan Profesional Guru kanggo Pembelajaran Emosi Sosial Global (SEL)

Pengin duwe pendhidhik lan pendongeng crita sing apik mbuwang wektu karo guru kanggo kesempatan sinau profesional online lan adoh? Pengin njelajah mbangun jagad sing luwih tentrem, adil, lan adil? Butuh a ngelingake manawa guru iku luar biasa? Nggolek cara anyar kanggo nggawa macem-macem, ekuitas, kalebu, lan keadilan ing saben dinten lan pacelathon ing kelas? SEL ora mung bisa dadi blok jam kanggo siswa utawa guru seminggu sepisan. Sampeyan kudu dilebokake ing saben aspek sinau lan sekolah. Integrasi SEL ora mung becik - prelu. Pengembangan Profesional Online (PD) kanggo Global Learning Emotional Sosial (SEL) iku makarya lan nyata.

 

Ayo nggawe sihir bebarengan. Mangga enggo bareng luwih lengkap liwat formulir jangkauan cepet ing ngisor iki, lan kita bakal enggal kontak!

 

Ndeleng iki kirim blog lan liyane babagan kurikulum kita kanggo sinau luwih lengkap.

 

 

Ngembangake Pengembangan Profesional Guru Kanggo Peserta Seumur Hidup

sekolah pangembangan profesional guru melu sinau seumur hidup

Masalah sinau ing salawas-lawase kanggo siswa, lan kanggo pendidik uga.

 

Kita ngerti iki minangka inti. Sanajan kabeh kedadeyan, kadang-kadang kita ora duwe tenaga kanggo nandur modhal sajrone sinau. Paling ora, kanthi jero lan maksud sing dikarepake minangka pendhidhik.

 

Apa iki resonate? Terus maca!

 

Kabeh kita duwe potensi kanggo sinau, tuwuh, lan dadi wong sing luwih becikselves, siji liyane, lan jagad kita. Saben dina.

 

Kepiye yen Learning Professional lan Pengembangan Profesional dadi pengalaman sing nyenengake, apik tenan, narik kawigaten?

 

Kepiye yen Guru PD arep lelungan sinau bebarengan lan mbayangake babagan pembangunan profesional?

 

Ayo dadi nggawe PD interaktif, nyenengake, nyenengake, lan dinamis. Pacelathon rong arah. Kumpul kanggo njelajah kepiye kita bisa dadi pendhidhik sing luwih apik, lan dadi wong sing luwih apik, sajrone mulang saben dina lan saben dina. 

 

 

Piye carane Karo video tanpa tembung lan crita sing apik kanggo nuntun.

 

Kita urip ing crita. Kita sinau liwat crita. Kita kepengin weruh crita. Nyritakake babagan cara mikir utawa mikir apa sebabe ora nyenengake. Empati ora tetep yen sampeyan ngandhani wong sing kudu empati. Pancen ora efektif ngomong "dadi luwih apik marang wong liya" utawa "kepengin weruh wong liya !!!" kaya prentah. nuduhake yaiku kunci.

 

Crita nyebabake wong tumindak, Lan konten sing melu penting banget kanggo bocah saiki. Ditambah maneh, ing jagad iklan lan pesen sing mbengok, tembunge pancen nyenengake. Priksa crita kanggo ndeleng kanggoself!

 

Waca liyane babagan Napa Video tanpa Word ing artikel iki karo GivingCompass or potongan iki ing Channel Pengajaran!

Pin Iku on Pinterest

Share This