A Better World EdDokumenter ucation

Video dokumenter donya sing luwih apik kanggo para pemuda. Crita saka pendidik, wong tuwa lan siswa ing perjalanan kanggo seneng sinau kanggo urip.

Tresna dokumenter pendidikan iki? Ayo nggawa crita manungsa liyane kanggo saben wong sing sinau!

Jelajahi Video & Crita Donya sing Luwih Apik Saka Kabeh Donya:

Apa video dokumenter donya sing luwih apik menehi inspirasi utawa menehi perspektif anyar babagan pendidikan? 

isi dokumenter donya sing luwih apik kanggo empati lan pangerten
 

Apik tenan! Gabung karo lelungan supaya seneng sinau babagan urip - babagan self, liyane, lan donya kita. Jelajahi video tanpa tembung, crita manungsa, lan rencana pelajaran sing nggawe empati, mbangun katrampilan abad 21, pemahaman global, matematika, literasi, lan liya-liyane! 

 

Kabeh nalika nindakake empati, penasaran, lan welas asih. Konten sing kalebu budaya, terintegrasi kanggo saben pendidik lan saben siswa. Kanthi dhaptar lagu khusus kanggo nggawe pribadi lelungan sinau!

 

Sinau Emosi Sosial Global (SEL) Video Tanpa Tembung & Crita Manungsa. Dokumenter Donya sing luwih apik

 

Crita sing ditampilake ing dokumenter donya sing luwih apik kanggo sampeyan sinau. Ing kita kabeh. Apa sampeyan siswa, guru, wong tuwa, utawa manungsa sing kepengin weruh babagan jagad iki, video, crita, lan rencana pelajaran tanpa tembung kita cocog kanggo sampeyan. sinau ing kelas lan virtual utawa remot sinau kabutuhan!

 

Sugeng rawuh ing video dokumenter, crita, lan konten rencana pelajaran sing luwih apik sing kalebu lan nyata. Nggawe math lan literasi inspirasi liwat video tanpa tembung, crita ditulis inspirasi, lan rencana pawulangan dinamis kanggo learning kelas lan homeschooling. Lan yen sampeyan sekolah ing omah utawa ing kelas, kenapa ora nyoba video tanpa tembung saka negara anyar saben minggu?

 

Napa video kita tanpa tembung? Pengin coba salah sawijining video banjur deleng kanggoself? Bingung kepiye carane nggawa video tanpa tembung menyang sinau kelas saben dina kanggo mbangun jagad sing luwih apik? Info liyane babagan kekuwatan video tanpa tembung kanthi Saluran Pengajaran.

 

Sinau Emosi Sosial Global (SEL) Video Tanpa Tembung & Kisah Manungsa
 

Yen sampeyan minangka guru, wong tuwa, siswa, utawa siswa sing isih sinau kanggo nggoleki video tanpa tembung sing global, inklusif, lan akademisi, sampeyan ana ing panggonan sing bener.

 

Kanthi video, crita, lan rencana pelajaran saka sak ndonya, sampeyan ora bakal kehabisan papan lan wong anyar sing apik tenan kanggo sinau - kabeh nalika latihan matematika lan literasi, lan kabeh nalika nggawe crita manungsa minangka basis kanggo pengalaman sing nggumunake. tembung.

 

Coba sawetara video sing ora ana tembung lan crita manungsa dina iki. Rasakna keajaiban isi kurikulum sing ndadekake pendidikan inklusif, global, lan manungsa.

 

Wis dadi anggota? Sampeyan bisa nambah kolega utawa wong liya ing kulawarga dadi anggota! Dudu anggota? Miwiti ing ngisor iki! 

wiwitan

  • Akses 20 Cerita Tertulis lan 20 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo 8 Video Tanpa Tembung Global!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
$20
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$20.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Standard

  • Akses 50 Crita Tulis sing dipilih kanthi tliti lan 50 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo pirang-pirang Video Global Wordless sing unik!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
  • Dhukungan Prioritas!
$30
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$30.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Kabeh Akses

  • Akses ALL 50+ Video Tanpa Tembung, 150+ Cerita Ditulis, lan 150+ Rencana Pelajaran saka 14 negara!
  • Akses KABEH lelungan lan unit pembelajaran mbesuk lan mbesuk!
  • Akses rencana pelajaran unik sing dirancang kanggo adaptasi ing KABEH crita kita!
  • Bhinéka konten paling jembar & paling jero!
  • Panelusuran & telusuran pengalaman paling apik!
  • Tetenger crita & nggawe dhaptar lagu khusus!
  • Dhukungan Premium!
$40
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$40.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Pin Iku on Pinterest

Share This