PEMBELAJARAN EMOSI SOSIAL SOSIAL KURIKULUM KANGGO NUNCUL WONDER, MATH, LITERASI, EMPATHY, LAN MANUNGSA KONGGO

Kita minangka organisasi nirlaba kanggo misi sinau babagan manungsa. Video tanpa crita, crita manungsa, lan rencana pelajaran integral supaya kita seneng sinau sajrone urip self, liyane, lan jagad kita. Sinau Emosi Sosial Global (SEL) kanggo sekolah lan omah. Umur 2 & munggah.

KITA KABEH BELONG INI.

 

CERITA MANUNGSA.

 

KANGGO NGALAMI TEMBUNG.

 

SEL KASIH TRESNA.

Kita minangka siswa, pendhidhik & pendongeng sajrone urip, nggawe Global SEL kurikulum sing dikarepake kaya bocah cilik.

 

 

Apa? tanpa penasaran sadurunge diadili, kemampuan kita kanggo ndeleng siji liyane minangka manungsa sing unik, utuh, lan ayu wiwit kusut.

 

 

KITA BISA REWEAVE.

 

 

Sinau Emosi Sosial (SEL) Video, Crita, Rencana Pelajaran Kegiatan Kurikulum

 

 

PELAJARAN PEMBELAJARAN EMOSI SOSIAL SOSIAL:

 

 

VIDEO WORDLESS babagan manungsa unik ing saindenging jagad. Mulang lan sinau penasaran sadurunge diadili ing saben umur.

 

 

Kagum seumur hidup. Kagungan jero.

 

 

Video crita syukur banyu Reginah tanpa crita manungsa crita kenya crita babagan kurikulum guru bocah

 

 

CERITA & Pitakon saka kanca anyar ing video tanpa tembung. Nenun empati, matematika, literasi & gadhahanipun.

 

 

Pangerten sing migunani. Kalebet basa.

 

 

ketut madra sosial emosi sinau seni lukis ubud bali sel kurikulum video crita emosi emosi sosial

 

 

RENCANA PELAJARAN INTEGRASI nenun video & crita karo akademisi sing relevan. Kegiatan, seni, gerakan, dolanan & liya-liyane.

 

 

Obrolan sing inspiratif. Melu sinau.

 

 

Suci, Bali Wetan Indonesia crita video tanpa sinau emosi sosial SEL sekolah mete bali bali wetan

 

 

Global SEL tuwuh kesadharan, penasaran, empati, welas asih. Eling. Dadi duweke. Eling-eling. Kesejahteraan.

 

 

Kanggo URIP. Anak Usia Dini, K-12 & Wong diwasa.

 

 

Yuvaraaj Rishi Kulawarga tresna Komunitas Truk Panganan India Crita Pangan NYC New York Crita Video Tanpa Wording Crita Wordless Sosial Emotional Learning (SEL)

 

 

INSPIRING CERITA KANGGO PEMBELAJARAN KANGGO URIP

 

Kanggo nggoleki perspektif sing beda-beda. Asumsi tantangan. Ngadhepi bias. Nundha paukuman. Ngrameke pitakonan.

 

 

Kanggo ngrampungake emosi kita kabeh.

 

 

Kanggo nyenengake variasi sing beda-beda ing kompleks.

 

 

Kanggo ndeleng siji liyane. Kanggo ngerti saben liyane.

 

 

Video tanpa Tembung Ketrampilan Sosial Program Pembelajaran Emosi Sosial Global (SEL)

 

 

Pencelupan global & batin supaya seneng sinau self, liyane, lan jagad kita.

 

 

Kanggo sinau tresna self, liyane, lan jagad kita.

 

 

Norma Farming Ecuador Bananas Graturity Story Sinau Emosi Sosial

 

 

MANUNGSA SEL KURIKULUM Dadi KITA

 

Pendhidhikan kanggo jantung, pikiran, awak, lan jiwa kita.

 

 

Kanggo marasake awak, persatuan, lan urip karo ubuntu.

 

 

Tujuan. Makna. Kamulyan. Dadi duweke.

 

 

Komunitas Gedung Perdamaian nggawe crita babagan video seni seni keterlibatan para pemuda indri indonesia tanpa tembung

 

 

Global SEL dadi manungsa sing eling mbongkar tali ing njero lan ing antarane kita. SEL kanggo ngrampungake kain masarakat.

 

 

SEL kanggo katentreman, keadilan, keadilan & kabungahan. Dadi WE. Ing jantung kelas matematika.

PELAJARAN PEMBELAJARAN EMOSI SOSIAL SOSIAL dirancang kanggo sampeyanTH. Umur 2 & munggah.

kurikulum Better World Ed Sumber Kegiatan Ketrampilan Urip Pendidikan Karakter Belonging Nenun Melek Matematika Empati Belonging Dituduhake Kamanungsan SEL

Humanizing crita saka saindenging jagad. Ngatur dhaptar lagu kanggo nggawe pribadhi perjalanan sinau global. Napas URIP dadi Learning Emosi Sosial. Nggabungake SEL karo akademisi.

tresna karo apa sing sampeyan deleng?

nyoba Global SEL gratis!

Nonton PENDIDIK & SISWA REFLEKTOR ING GAMPANG PEMBELAJARAN EMOSI SOSIAL GLOBAL SOSIAL

sampeyan isih ing kene?

 

seneng banget sinau emosi sosial global ?!

 

pancen manungsa sampeyan!

 

kita tresna Global SEL banget.

 

iki sebabe:

 

Akeh banget kita sing tuwuh tanpa dhukungan kanggo praktik pangerten.

 

 

 

Ngerti macem-macem wong, budaya, perasaan, pola pikir, perspektif & cara urip.

 

 

 

Ngerti kitaselrompi

 

 

 

Ngerteni kamanungsan sing dituduhake. 

 

 

 

Tanpa dhukungan kanggo nindakake rasa penasaran sadurunge diadili.

 

 

 

Tanpa dhukungan kanggo ngrasakake.

Nanging, kita dikandhani yen kita sensitif banget.

 

 

 

Kakehan kita tansaya gedhe tanpa dhukungan kanggo seneng sinau sajrone urip.

 

 

Kanggo sinau tresna ing urip.

 

 

 

Akeh banget instruksi.

Ora cukup nuntun.

 

 

 

Kakehan stres kanggo "ngerti".

Ora cukup tresna karo pitakon.

 

 

 

Akeh banget ngrampungake.

Ora cukup ngrungokake.

 

 

 

Apik banget.

Ora cukup empati.

 

 

 

Kakehan "ora nuduhake emosi".

Ora cukup ngrangkul perasaan.

 

 

 

Kakehan "kuwat".

Ora cukup tamba.

 

 

 

Kakehan "sampeyan ora bisa ngganti kabeh".

Ora cukup "WE bisa ngganti apa wae".

 

 

 

Akeh banget brainstorming.

Ora cukup gawe lara ati.

 

 

 

Kita kabeh butuh pendhidhikan ing ati.

 

 

 

Tanpa mbangun empati lan otot penasaran, kemampuan kita kanggo ndeleng siji liyane minangka manungsa sing unik, utuh, lan ayu wiwit kusut.

 

 

 

Sing nyebabake knot ing dodo, bullying, prasangka, lan bias.

 

 

 

Paukuman. Diskriminasi Dehumanisasi. Konflik 

 

 

 

Kekerasan lan perang ing ati lan pikiran kita.

Ing pikiran, tembung, lan tumindak kita.

 

 

 

Nyoba ngrampungake tantangan ing jagad kanthi ide lan ide anyar bisa dirasakake, nanging mung suwe.

 

 

 

Kita bisa inovasi kanggo mbagekake maneh kabeh panganan lan dana, nanging suwene iki lan apa kedamaian yen isih tetep bias, ngukum, prasangka, ora nggatekke, utawa sengit ing jero ati lan pikiran?

 

 

 

Mulane Global SEL perlu kanggo saben wong, umur 2 utawa luwih:

 

 

Kanggo seneng sinau sajrone urip self, liyane, lan jagad kita.

 

 

Sinau tresna self, liyane, lan jagad kita - lan sesambungan sing jero.

 

 

Kanggo ngerti kitaselves lan saben liyane liwat kabeh manungsa sing kompleks lan ayu.

 

 

Sinau kanggo ngrampungake konflik. Supaya tentrem karo kitaselves lan liya-liyane.

 

 

Kanggo nundha paukuman lan saling ndeleng. Kanggo dadi manungsa. Kanggo nyuwun pangapunten. Kanggo nambani bareng.

 

 

 

Ayo sinau liwat crita lan pitakonan babagan manungsa sing mbukak ati lan pikiran kita.

 

 

Wiwitane urip, saben dina, lan ing endi wae.

 

 

Ayo nguculi simpul tali ing njero lan antarane kita.

 

 

Ayo dadi pasang maneh kain kanggo komunitas kita.

 

 

Ayo pindhah saka sirah menyang jantung.

 

 

Ayo Dadi WE.

Ing kene uga sapunika.

wiwitan

  • Akses 20 Crita Ditulis sing dipilih kanthi tliti lan 20 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo sawetara Video Tanpa Word Global!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
$ 48
saben pangguna saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$48.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Standard

  • Akses 50 Crita Tulis sing dipilih kanthi tliti lan 50 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo pirang-pirang Video Global Wordless sing unik!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
  • Dhukungan Prioritas!
$ 72
saben pangguna saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$72.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Kabeh Akses

  • Akses KABEH 150+ Crita Tulis lan Rencana Pelajaran 150+ saka 14 negara sing dipasangake karo ALL Video Tanpa Word Global!
  • Akses KABEH lelungan lan unit pembelajaran mbesuk lan mbesuk!
  • Akses rencana pelajaran unik sing dirancang kanggo adaptasi ing KABEH crita kita!
  • Bhinéka konten paling jembar & paling jero!
  • Panelusuran & telusuran pengalaman paling apik!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
  • Dhukungan Premium!
$ 100
saben pangguna saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$100.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

pitakon gedhe kanggo para muda: 

Yen kita kabeh wis Global SEL kurikulum wiwit umur 2 taun, apa wae tantangan ing jagad iki malah ana?

Pin Iku on Pinterest