Better World Ed iku nirlaba nggawe crita asli kanggo reweave komunitas.

 

Crita kanggo manungsa sinau.

 

Kanggo mulang penasaran sadurunge pangadilan babagan self, liyane, lan jagad kita.

Better World Ed: Video & Crita Tanpa Tembung Kanggo Manungsa Sinau donya sing luwih apik,better world education, video tanpa tembung, sinau memanusiakan, reweave kamanungsan, reweave, humanize, crita kanggo bocah-bocah, video pendidikan, crita kanggo donya sing luwih apik, matematika urip nyata, crita manungsa, nggawe pendidikan luwih manungsa, nggawe matematika luwih manungsa, nggawe sinau luwih manungsa, nggawa manungsa menyang sinau, nggawa manungsa menyang pendidikan, best ed, world ed,better world ed,sel video, sinau emosional sosial, ing donya sing luwih apik, donya sing luwih apik, urip nyata, video tanpa tembung, crita, crita urip nyata, matematika, sinau humanizing, crita donya sing luwih apik, tanpa tembung, video, kamanungsan, kamanungsan bareng, pendidikan,sel, pembelajaran emosional sosial global, kurikulum pembelajaran emosional sosial, kemanusiaan kita bersama, video ed, dunia ed,global sel, jagad sel,sel kurikulum, luwih apik, pendidikan donya, luwih apik donya, luwih apik pendidikan, donya.ed, luwih apik.ed,sel rencana pelajaran,sel matématika, reweave donya sing luwih apik, matématika donya sing luwih apik, matématika donya, penasaran, penasaran sadurunge pangadilan, penasaran ngluwihi pangadilan

Video Tanpa Tembung

 

Penasaran sadurunge pangadilan. Wonder ngluwihi tembung.

 

Napa Video Tanpa Tembung

video tanpa tembung lan crita manungsa ing donya sing luwih apik kanggo sinau global

Crita Manungsa

 

Saben video dipasangake karo 3-4 crita tinulis sing nggabungake empati lan akademisi.

Rencana Pangajaran

 

Pandhuan sinau kanggo mbangun sambungan, duweke, tujuan, lan makna.

better world education

Asli.

Awe inspirasi.

Selaras karo akademisi.

Better World Ed: Video & Crita Tanpa Tembung Kanggo Manungsa Sinau donya sing luwih apik,better world education, video tanpa tembung, sinau memanusiakan, reweave kamanungsan, reweave, humanize, crita kanggo bocah-bocah, video pendidikan, crita kanggo donya sing luwih apik, matematika urip nyata, crita manungsa, nggawe pendidikan luwih manungsa, nggawe matematika luwih manungsa, nggawe sinau luwih manungsa, nggawa manungsa menyang sinau, nggawa manungsa menyang pendidikan, best ed, world ed,better world ed,sel video, sinau emosional sosial, ing donya sing luwih apik, donya sing luwih apik, urip nyata, video tanpa tembung, crita, crita urip nyata, matematika, sinau humanizing, crita donya sing luwih apik, tanpa tembung, video, kamanungsan, kamanungsan bareng, pendidikan,sel, pembelajaran emosional sosial global, kurikulum pembelajaran emosional sosial, kemanusiaan kita bersama, video ed, dunia ed,global sel, jagad sel,sel kurikulum, luwih apik, pendidikan donya, luwih apik donya, luwih apik pendidikan, donya.ed, luwih apik.ed,sel rencana pelajaran,sel matématika, reweave donya sing luwih apik, matématika donya sing luwih apik, matématika donya, penasaran, penasaran sadurunge pangadilan, penasaran ngluwihi pangadilan

Pendidik & Wong tuwa

Akses 50+ video tanpa tembung, 150+ crita global sing dipasangake, lan 150+ rencana pelajaran.

Organisasi Selaras

Lisensi konten kita. Nyewa kita kanggo nggawe konten anyar. Nggawa urip nyata menyang kurban.

JELAJAH, GOLEK & FILTER CERITA DUNIA sing luwih apik

Inspirasi Wonder Beyond Words Kanthi Better World Ed

Nggawe urip nyata kanggo sinau ing sekolah, omah, lan liya-liyane. Kanggo saben pendidik lan wong tuwa sing duwe pikiran global.

 

Kesempatan khusus: akses Better World Ed kanggo free kene!

wiwitan

  • Akses 20 Cerita Tertulis lan 20 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo 8 Video Tanpa Tembung Global!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
$ 30
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$30.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Standard

  • Akses 50 Crita Tulis sing dipilih kanthi tliti lan 50 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo pirang-pirang Video Global Wordless sing unik!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
  • Dhukungan Prioritas!
$ 80
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$80.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Kabeh Akses

  • Akses ALL 50+ Video Tanpa Tembung, 150+ Cerita Ditulis, lan 150+ Rencana Pelajaran saka 14 negara!
  • Akses KABEH lelungan lan unit pembelajaran mbesuk lan mbesuk!
  • Akses rencana pelajaran unik sing dirancang kanggo adaptasi ing KABEH crita kita!
  • Bhinéka konten paling jembar & paling jero!
  • Panelusuran & telusuran pengalaman paling apik!
  • Tetenger crita & nggawe dhaptar lagu khusus!
  • Dhukungan Premium!
$ 100
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$100.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Ayo Humanize Learning

Video Tanpa Tembung

Video klebu basa. Wonder ngluwihi tembung. Global adaptif.

Literasi Global

Kisah nyata babagan wong ing saindenging jagad. Kalebu budaya.

Matematika Makna

Wangsulan: "Kepiye masalah iki ing jagad iki?" Akademisi asli.

Bisa Nganggo Bias

Ngadhepi bias lan asumsi tantangan Bebarengan.

Sinau Urip Nyata

Gabungan matematika, literasi, empati, lan kesadaran global.

Mbangun milik

Crita kanggo jembatan pamisah nalika mbangun empati lan sambungan.

Relevan global

Jelajahi topik-topik global sing penting kanthi cara manungsa, bisa disambungake, lan relevan.

Video Inspiratif

Pancing sinau lan mikir kritis karo crita manungsa urip nyata.

"Kaendahan saka Better World Ed yaiku video lan crita tanpa tembung bisa diintegrasi kanthi lengkap ing kurikulum sing wis ana. Iku ora tambahan "bab" kanggo mulang. Better World Ed yaiku carane kita mbangun kapasitas kabeh siswa supaya bisa melu lan menehi pengaruh marang donya liwat kurikulum sing ana."

Better World Ed: Video & Crita Tanpa Tembung Kanggo Manungsa Sinau donya sing luwih apik,better world education, video tanpa tembung, sinau memanusiakan, reweave kamanungsan, reweave, humanize, crita kanggo bocah-bocah, video pendidikan, crita kanggo donya sing luwih apik, matematika urip nyata, crita manungsa, nggawe pendidikan luwih manungsa, nggawe matematika luwih manungsa, nggawe sinau luwih manungsa, nggawa manungsa menyang sinau, nggawa manungsa menyang pendidikan, best ed, world ed,better world ed,sel video, sinau emosional sosial, ing donya sing luwih apik, donya sing luwih apik, urip nyata, video tanpa tembung, crita, crita urip nyata, matematika, sinau humanizing, crita donya sing luwih apik, tanpa tembung, video, kamanungsan, kamanungsan bareng, pendidikan,sel, pembelajaran emosional sosial global, kurikulum pembelajaran emosional sosial, kemanusiaan kita bersama, video ed, dunia ed,global sel, jagad sel,sel kurikulum, luwih apik, pendidikan donya, luwih apik donya, luwih apik pendidikan, donya.ed, luwih apik.ed,sel rencana pelajaran,sel matématika, reweave donya sing luwih apik, matématika donya sing luwih apik, matématika donya, penasaran, penasaran sadurunge pangadilan, penasaran ngluwihi pangadilan

Rungokake Pendidik & Siswa Refleksi Better World EdVideo Tanpa Tembung

Pin Iku on Pinterest