Better World Ed minangka studio konten nirlaba. Kita nggawe crita sing nggawe manungsa sinau.

 

Sing mbantu kita seneng sinau seumur hidup self, liyane, lan jagad kita.

 

Crita kanggo reweave masyarakat.

 

Kanggo mulang penasaran sadurunge pangadilan. Wonder ngluwihi tembung.

 

Secara harfiah.

 

Video kita ora ana tembung.

Better World Ed: Video & Crita Tanpa Tembung Kanggo Manungsa Sinau donya sing luwih apik,better world education, video tanpa tembung, sinau memanusiakan, reweave kamanungsan, reweave, humanize, crita kanggo bocah-bocah, video pendidikan, crita kanggo donya sing luwih apik, matematika urip nyata, crita manungsa, nggawe pendidikan luwih manungsa, nggawe matematika luwih manungsa, nggawe sinau luwih manungsa, nggawa manungsa menyang sinau, nggawa manungsa menyang pendidikan, best ed, world ed,better world ed,sel video, sinau emosional sosial, ing donya sing luwih apik, donya sing luwih apik, urip nyata, video tanpa tembung, crita, crita urip nyata, matematika, sinau humanizing, crita donya sing luwih apik, tanpa tembung, video, kamanungsan, kamanungsan bareng, pendidikan,sel, pembelajaran emosional sosial global, kurikulum pembelajaran emosional sosial, kemanusiaan kita bersama, video ed, dunia ed,global sel, jagad sel,sel kurikulum, luwih apik, pendidikan donya, luwih apik donya, luwih apik pendidikan, donya.ed, luwih apik.ed,sel rencana pelajaran,sel matématika, reweave donya sing luwih apik, matématika donya sing luwih apik, matématika donya, penasaran, penasaran sadurunge pangadilan, penasaran ngluwihi pangadilan

Video Tanpa Tembung

 

Penasaran ngluwihi pangadilan. Wonder ngluwihi tembung. Global adaptif.

 

Napa Video Tanpa Tembung

video tanpa tembung lan crita manungsa ing donya sing luwih apik kanggo sinau global

Crita Manungsa

 

Nggawe matematika lan literasi cocog. Crita humanizing nenun empati lan akademisi.

Rencana Pangajaran

 

Foster sambungan lan gadhahanipun. Tujuan lan makna. Kreativitas lan kolaborasi.

better world education

Asli.

Awe inspirasi.

Selaras karo akademisi.

Better World Ed: Video & Crita Tanpa Tembung Kanggo Manungsa Sinau donya sing luwih apik,better world education, video tanpa tembung, sinau memanusiakan, reweave kamanungsan, reweave, humanize, crita kanggo bocah-bocah, video pendidikan, crita kanggo donya sing luwih apik, matematika urip nyata, crita manungsa, nggawe pendidikan luwih manungsa, nggawe matematika luwih manungsa, nggawe sinau luwih manungsa, nggawa manungsa menyang sinau, nggawa manungsa menyang pendidikan, best ed, world ed,better world ed,sel video, sinau emosional sosial, ing donya sing luwih apik, donya sing luwih apik, urip nyata, video tanpa tembung, crita, crita urip nyata, matematika, sinau humanizing, crita donya sing luwih apik, tanpa tembung, video, kamanungsan, kamanungsan bareng, pendidikan,sel, pembelajaran emosional sosial global, kurikulum pembelajaran emosional sosial, kemanusiaan kita bersama, video ed, dunia ed,global sel, jagad sel,sel kurikulum, luwih apik, pendidikan donya, luwih apik donya, luwih apik pendidikan, donya.ed, luwih apik.ed,sel rencana pelajaran,sel matématika, reweave donya sing luwih apik, matématika donya sing luwih apik, matématika donya, penasaran, penasaran sadurunge pangadilan, penasaran ngluwihi pangadilan

Pendidik

Akses 150+ crita global kanggo nggawa urip nyata menyang sinau. Kanthi diskon volume kanggo grup sampeyan.

Organizations

Lisensi konten kita. Nyewa tim kita kanggo nggawe konten anyar. Nggawa urip nyata menyang penawaran konten sampeyan.

JELAJAH, GOLEK & FILTER CERITA DUNIA sing luwih apik

Gesang nyata. Aksi Langsung. Unscripted.

Relevan Budaya, Isi Inklusif Basa.

Inspirasi Wonder Beyond Words Kanthi Better World Ed

Anggota anyar? Hadiah? Simpen sak Summer Special: 20% mati (urip) karo kode "SUMMER20" ing checkout!

wiwitan

  • Akses 20 Cerita Tertulis lan 20 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo sawetara Video Tanpa Tembung Global!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
$ 42
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$42.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Standard

  • Akses 50 Crita Tulis sing dipilih kanthi tliti lan 50 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo pirang-pirang Video Global Wordless sing unik!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
  • Dhukungan Prioritas!
$ 72
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$72.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Kabeh Akses

  • Akses ALL 50+ Video Tanpa Tembung, 150+ Cerita Ditulis, lan 150+ Rencana Pelajaran saka 14 negara!
  • Akses KABEH lelungan lan unit pembelajaran mbesuk lan mbesuk!
  • Akses rencana pelajaran unik sing dirancang kanggo adaptasi ing KABEH crita kita!
  • Bhinéka konten paling jembar & paling jero!
  • Panelusuran & telusuran pengalaman paling apik!
  • Tetenger crita & nggawe dhaptar lagu khusus!
  • Dhukungan Premium!
$ 100
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$100.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Ayo Humanize Learning

Video Tanpa Tembung

Video klebu basa. Inspirasi wonder ngluwihi tembung. Global adaptif.

Literasi Global

Kisah nyata babagan wong ing saindenging jagad. Kalebu budaya.

Matematika Makna

Wangsulan: "Kepiye masalah iki ing jagad iki?" Akademisi asli.

Bisa Nganggo Bias

Ngadhepi bias lan asumsi tantangan Bebarengan.

Sinau Urip Nyata

Gabungan matematika, literasi, empati, lan kesadaran global.

Mbangun milik

Crita kanggo jembatan pamisah nalika mbangun empati lan sambungan.

Relevan global

Jelajahi topik-topik global sing penting kanthi cara manungsa, bisa disambungake, lan relevan.

Video Inspiratif

Pancing sinau lan mikir kritis karo crita manungsa urip nyata.

"Kaendahan saka Better World Ed yaiku video lan crita tanpa tembung bisa diintegrasi kanthi lengkap ing kurikulum sing wis ana. Iku ora tambahan "bab" kanggo mulang. Better World Ed yaiku carane kita mbangun kapasitas kabeh siswa supaya bisa melu lan menehi pengaruh marang donya liwat kurikulum sing ana."

Better World Ed: Video & Crita Tanpa Tembung Kanggo Manungsa Sinau donya sing luwih apik,better world education, video tanpa tembung, sinau memanusiakan, reweave kamanungsan, reweave, humanize, crita kanggo bocah-bocah, video pendidikan, crita kanggo donya sing luwih apik, matematika urip nyata, crita manungsa, nggawe pendidikan luwih manungsa, nggawe matematika luwih manungsa, nggawe sinau luwih manungsa, nggawa manungsa menyang sinau, nggawa manungsa menyang pendidikan, best ed, world ed,better world ed,sel video, sinau emosional sosial, ing donya sing luwih apik, donya sing luwih apik, urip nyata, video tanpa tembung, crita, crita urip nyata, matematika, sinau humanizing, crita donya sing luwih apik, tanpa tembung, video, kamanungsan, kamanungsan bareng, pendidikan,sel, pembelajaran emosional sosial global, kurikulum pembelajaran emosional sosial, kemanusiaan kita bersama, video ed, dunia ed,global sel, jagad sel,sel kurikulum, luwih apik, pendidikan donya, luwih apik donya, luwih apik pendidikan, donya.ed, luwih apik.ed,sel rencana pelajaran,sel matématika, reweave donya sing luwih apik, matématika donya sing luwih apik, matématika donya, penasaran, penasaran sadurunge pangadilan, penasaran ngluwihi pangadilan

Rungokake Pendidik & Siswa Refleksi Better World EdVideo Tanpa Tembung

Pin Iku on Pinterest