Crita Sinau Emosi Sosial sing Menenun Matematika, Literasi, Empathy & Kamanungsan sing Dituduhake

Kita minangka nirlaba kanthi tujuan sing jero: nulungi para pemuda seneng sinau babagan seumur hidup self, liyane & jagad kita. Sinau Emosi Sosial Global (SEL) Kurikulum. Umur 2 & munggah.

Kita Kabeh Ana ing kene.

 

 

 

Crita Humanisasi

Wonder Beyond Words

SEL sampeyanth LOVE

Kita minangka siswa, pendhidhik & pendongeng sajrone urip, nggawe Global SEL kurikulum sing dikarepake kaya bocah cilik.

 

 

Kita seneng sinau wiwit saiki.

 

 

Sinau Emosi Sosial (SEL) Video, Crita, Rencana Pelajaran Kegiatan Kurikulum

 

 

Meet Global SEL Lelungan:

 

 

Video Menarik Wordless babagan manungsa unik ing saindenging jagad. Mulang lan sinau penasaran sadurunge diadili ing saben umur.

 

 

Kagum seumur hidup. Klebu budaya.

 

 

Video crita syukur banyu Reginah tanpa crita manungsa crita kenya crita babagan kurikulum guru bocah

 

 

Humanizing Crita & Pitakon saka kanca anyar ing video tanpa tembung. Nenun empati, matematika, literasi & gadhahanipun.

 

 

Pangerten sing migunani. Kalebet basa.

 

 

ketut madra sosial emosi sinau seni lukis ubud bali sel kurikulum video crita emosi emosi sosial

 

 

Rencana & Kegiatan Pelajaran sing Nyenengake nggabungake video & crita karo akademisi sing relevan. Gerakan, seni, dolanan & liya-liyane.

 

 

Obrolan Humanizing. Kagiyatan nyawijikake.

 

 

Suci, Bali Wetan Indonesia crita video tanpa sinau emosi sosial SEL sekolah mete bali bali wetan

 

 

Global SEL tuwuh kesadharan, penasaran, empati, welas asih. Eling. Dadi duweke. Eling-eling. Kesejahteraan.

 

 

Kanggo URIP. Anak dini, K-12 & Wong diwasa.

 

 

Yuvaraaj Rishi Kulawarga tresna Komunitas Truk Panganan India Crita Pangan NYC New York Crita Video Tanpa Wording Crita Wordless Sosial Emotional Learning (SEL)

 

 

Crita Klebu Kanggo NIKMUNG Sinau Sajrone Urip

 

Kanggo nggoleki perspektif sing beda-beda. Asumsi tantangan. Ngadhepi bias. Nundha paukuman. Ngrameke pitakonan.

 

 

Kanggo sinau carane gumun, ora opo mikir.

 

 

Kanggo ngrampungake emosi kita kabeh.

 

 

Kanggo nyenengake variasi sing beda-beda ing kompleks.

 

 

Kanggo ndeleng siji liyane. Kanggo ngerti saben liyane.

 

 

Video tanpa Tembung Ketrampilan Sosial Program Pembelajaran Emosi Sosial Global (SEL)

 

 

Pencelupan global & batin supaya seneng sinau self, liyane, lan jagad kita.

 

 

Kanggo sinau tresna self, liyane, lan jagad kita.

 

 

Norma Farming Ecuador Bananas Graturity Story Sinau Emosi Sosial

 

 

Kita Kabeh Pantes Nggawe Manungsa SEL

 

Pendhidhikan kanggo jantung, pikiran, awak, lan jiwa kita.

 

 

Kanggo marasake awak, persatuan, lan urip karo ubuntu.

 

 

Tujuan. Makna. Kamulyan. Dadi duweke.

 

 

Komunitas Gedung Perdamaian nggawe crita babagan video seni seni keterlibatan para pemuda indri indonesia tanpa tembung

 

 

Global SEL dadi manungsa sing eling mbongkar tali ing njero lan ing antarane kita. Nggawe kain saka komunitas kita.

 

 

SEL kanggo katentreman, keadilan, keadilan & kabungahan. Dadi WE. Ing jantung kelas matematika.

Pitakon Gedhe kanggo para pemuda: 

Yen kita kabeh wis Global SEL wiwit umur 2 taun, apa wae tantangan ing jagad iki malah ana?

Perjalanan Sinau Emosi Sosial Global sing Dirancang Kanggo Sampeyanth. Umur 2 & munggah.

Humanizing crita saka saindenging jagad. Napas URIP dadi Learning Emosi Sosial. Napas tresna menyang self, liyane, lan jagad kita.

Tresna karo apa sing sampeyan deleng?

Coba Global SEL Free!

Tonton Pendidik & Siswa Nggambarake Perjalanan Sinau Emosi Sosial Global

Sampeyan isih ing kene?

 

Seneng Sinau Emosi Sosial Global kaya ngono ?!

 

Sampeyan pancen manungsa tenan!

 

We tresna Global SEL banget.

 

Punika sababipun:

 

Akeh banget kita sing tuwuh tanpa dhukungan kanggo praktik pangerten.

 

 

 

Ngerti macem-macem wong, budaya, perasaan, pola pikir, perspektif & cara urip.

 

 

 

Ngerti kitaselrompi

 

 

 

Ngerteni kamanungsan sing dituduhake. 

 

 

 

Tanpa dhukungan kanggo nindakake rasa penasaran sadurunge diadili.

 

 

 

Tanpa dhukungan kanggo ngrasakake. Nanging, kita dikandhani yen kita sensitif banget.

 

 

 

Kakehan kita tansaya gedhe tanpa dhukungan kanggo seneng sinau sajrone urip.

 

 

Kanggo sinau seneng urip.

 

 

 

Akeh banget instruksi. Ora cukup nuntun.

 

 

 

Kakehan apa mikir. Ora cukup carane kepengin weruh.

 

 

 

Kakehan stres kanggo "ngerti". Ora cukup tresna karo pitakon.

 

 

 

Kakehan "ora nuduhake emosi". Ora cukup ngrangkul perasaan.

 

 

 

Kakehan "kuwat". Ora cukup tamba.

 

 

 

Brainstorming tanpa "heartstorming".

 

 

 

Kita butuh pendhidhikan ing ati.

 

 

 

Tanpa mbangun empati lan otot penasaran, kemampuane kanggo ndeleng siji lan sijine minangka manungsa sing unik, utuh, lan kompleks mula dadi adoh.

 

 

 

Sing nyebabake knot ing dodo, bullying, prasangka, lan bias. Paukuman. Diskriminasi Dehumanisasi. Konflik 

 

 

 

Kekerasan lan perang ing ati lan pikiran kita. Ing pikir, tembung, lan tumindak.

 

 

 

Nyoba ngrampungake tantangan global kanthi ide lan ide anyar bisa dirasakake, nanging mung suwe.

 

 

 

Kita bisa inovasi kanggo mbagekake maneh kabeh panganan lan dana, nanging suwene iki lan apa kedamaian yen isih tetep bias, ngukum, prasangka, ora nggatekke, utawa sengit ing jero ati lan pikiran?

 

 

 

Mulane Global SEL perlu kanggo saben wong, umur 2 utawa luwih:

 

 

Kanggo seneng sinau sajrone urip self, liyane, lan jagad kita.

 

 

Sinau tresna self, liyane, lan jagad kita - lan sesambungan sing jero.

 

 

Kanggo ngerti kitaselves lan saben liyane liwat kabeh djalmo manungso Komplek lan ayu kita.

 

 

Sinau kanggo ngrampungake konflik. Supaya tentrem karo kitaselves lan liya-liyane.

 

 

Kanggo nundha paukuman lan nemen ndeleng siji lan sijine Kanggo dadi manungsa. Kanggo nambani bareng.

 

 

 

Ayo melu crita lan pitakon babagan manungsa sing mbukak ati lan pikiran kita.

 

 

Wiwitane urip, saben dina, lan ing endi wae.

 

 

Ayo nguculi simpul tali ing njero lan antarane kita.

 

 

Ayo digawe maneh kain kanggo komunitas kita.

 

 

Ayo pindhah saka sirah menyang jantung.

 

 

Ayo Dadi WE.

Ing kene uga sapunika.

wiwitan

  • Akses 20 Crita Ditulis sing dipilih kanthi tliti lan 20 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo sawetara Video Tanpa Word Global!
$ 60
saben pangguna saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$60.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Standard

  • Akses 50 Crita Tulis sing dipilih kanthi tliti lan 50 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo pirang-pirang Video Tanpa Word Global!
  • Dhukungan Prioritas!
$ 96
saben pangguna saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$96.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Kabeh Akses

  • Akses KABEH 150+ Crita Tulis lan Rencana Pelajaran 150+ saka 14 negara sing dipasangake karo ALL Video Tanpa Word Global!
  • Akses KABEH lelungan lan unit pembelajaran mbesuk lan mbesuk!
  • Ngakses rencana pelajaran unik sing dirancang kanggo adaptasi ing KABEH crita kita (bareng karo rencana pelajaran khusus kanggo saben crita)!
  • Bhinéka konten paling jembar & paling jero!
  • Panelusuran & telusuran pengalaman paling apik!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu!
  • Dhukungan Premium!
$ 120
saben pangguna saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$120.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Nggambarake Dinner: 

Yen kita kabeh wis Global Learning Emotional Sosial (SEL) wiwit umur 2 taun, apa wae tantangan ing jagad iki malah ana?

Pin Iku on Pinterest