Humanize Learning Kanthi Better World Ed

Better World Ed: Video & Crita Tanpa Tembung Kanggo Manungsa Sinau donya sing luwih apik,better world education, video tanpa tembung, sinau memanusiakan, reweave kamanungsan, reweave, humanize, crita kanggo bocah-bocah, video pendidikan, crita kanggo donya sing luwih apik, matematika urip nyata, crita manungsa, nggawe pendidikan luwih manungsa, nggawe matematika luwih manungsa, nggawe sinau luwih manungsa, nggawa manungsa menyang sinau, nggawa manungsa menyang pendidikan, best ed, world ed,better world ed,sel video, sinau emosional sosial, ing donya sing luwih apik, donya sing luwih apik, urip nyata, video tanpa tembung, crita, crita urip nyata, matematika, sinau humanizing, crita donya sing luwih apik, tanpa tembung, video, kamanungsan, kamanungsan bareng, pendidikan,sel, pembelajaran emosional sosial global, kurikulum pembelajaran emosional sosial, kemanusiaan kita bersama, video ed, dunia ed,global sel, jagad sel,sel kurikulum, luwih apik, pendidikan donya, luwih apik donya, luwih apik pendidikan, donya.ed, luwih apik.ed,sel rencana pelajaran,sel matématika, reweave donya sing luwih apik, matématika donya sing luwih apik, matématika donya, penasaran, penasaran sadurunge pangadilan, penasaran ngluwihi pangadilan

Ajar matématika nyata, literasi, empati, kesadaran global, penasaran, lan nduweni. Kabeh liwat 150+ crita donya sing luwih apik.

Kita minangka organisasi nirlaba kanthi misi kanggo nyinaoni manungsa.
 
 
Kita nggawe crita urip nyata kanggo jagad sing luwih apik.
 
 
Asli.
Awe inspirasi.
Selaras karo akademisi.

Video Tanpa Tembung

 

Ajar penasaran ngluwihi pangadilan. Wonder ngluwihi tembung. Global adaptif. Global klebu.

 

Napa Video Tanpa Tembung

video tanpa tembung lan crita manungsa ing donya sing luwih apik kanggo sinau global

Crita Manungsa

 

Nggawe matematika lan literasi cocog. Crita humanizing nenun empati lan akademisi.

Rencana Pangajaran

 

Foster sambungan lan gadhahanipun. Tujuan lan makna. Kreativitas lan kolaborasi.

better world education
Better World Ed: Video & Crita Tanpa Tembung Kanggo Manungsa Sinau donya sing luwih apik,better world education, video tanpa tembung, sinau memanusiakan, reweave kamanungsan, reweave, humanize, crita kanggo bocah-bocah, video pendidikan, crita kanggo donya sing luwih apik, matematika urip nyata, crita manungsa, nggawe pendidikan luwih manungsa, nggawe matematika luwih manungsa, nggawe sinau luwih manungsa, nggawa manungsa menyang sinau, nggawa manungsa menyang pendidikan, best ed, world ed,better world ed,sel video, sinau emosional sosial, ing donya sing luwih apik, donya sing luwih apik, urip nyata, video tanpa tembung, crita, crita urip nyata, matematika, sinau humanizing, crita donya sing luwih apik, tanpa tembung, video, kamanungsan, kamanungsan bareng, pendidikan,sel, pembelajaran emosional sosial global, kurikulum pembelajaran emosional sosial, kemanusiaan kita bersama, video ed, dunia ed,global sel, jagad sel,sel kurikulum, luwih apik, pendidikan donya, luwih apik donya, luwih apik pendidikan, donya.ed, luwih apik.ed,sel rencana pelajaran,sel matématika, reweave donya sing luwih apik, matématika donya sing luwih apik, matématika donya, penasaran, penasaran sadurunge pangadilan, penasaran ngluwihi pangadilan

Better World Ed Mbantu muda

Seneng sinau babagan kitaselsampeyan ndeleng,

saben liyane, lan donya kita.

 

 

Aplikasi matematika lan literasi

ing urip nyata, cara sing cocog.

 

 

Nuwuhake empati lan welas asih

kanggo jembatan divides lan mbangun gadhahanipun.

 

 

Reweave kain saka

kamanungsan kita bebarengan.

 

 

Nggawe pendidikan luwih manungsa.

 

 

Ing sekolah, homeschooling, lan urip.

wiwitan

  • Akses 20 Cerita Tertulis lan 20 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo sawetara Video Tanpa Tembung Global!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
$ 42
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$42.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Standard

  • Akses 50 Crita Tulis sing dipilih kanthi tliti lan 50 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo pirang-pirang Video Global Wordless sing unik!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
  • Dhukungan Prioritas!
$ 72
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$72.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Kabeh Akses

  • Akses ALL 50+ Video Tanpa Tembung, 150+ Cerita Ditulis, lan 150+ Rencana Pelajaran saka 14 negara!
  • Akses KABEH lelungan lan unit pembelajaran mbesuk lan mbesuk!
  • Akses rencana pelajaran unik sing dirancang kanggo adaptasi ing KABEH crita kita!
  • Bhinéka konten paling jembar & paling jero!
  • Panelusuran & telusuran pengalaman paling apik!
  • Tetenger crita & nggawe dhaptar lagu khusus!
  • Dhukungan Premium!
$ 100
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$100.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Ngalami lensa anyar kanggo ndeleng matematika,

literasi, saben liyane, lan donya kita.

 

 

Lensa anyar kanggo ndeleng kamanungsan kita.

Inspirasi Wonder Beyond Words Kanthi Better World Ed

Gunakake kode BETTERWORLD ing checkout kanggo 40% mati kanggo urip - kanggo sampeyan utawa minangka sampurna hadiah!

Video Tanpa Tembung

Video klebu basa. Inspirasi wonder ngluwihi tembung. Global adaptif.

Literasi Global

Kisah nyata babagan wong ing saindenging jagad. Kalebu budaya.

Matematika Makna

Wangsulan: "Kepiye masalah iki ing jagad iki?" Akademisi asli.

Bisa Nganggo Bias

Ngadhepi bias lan asumsi tantangan Bebarengan.

Sinau Urip Nyata

Gabungan matematika, literasi, empati, lan kesadaran global.

Mbangun milik

Crita kanggo jembatan pamisah nalika mbangun empati lan sambungan.

Relevan global

Jelajahi topik-topik global sing penting kanthi cara manungsa, bisa disambungake, lan relevan.

Video Inspiratif

Pancing sinau lan mikir kritis karo crita manungsa urip nyata.

"Kaendahan saka Better World Ed yaiku video lan crita tanpa tembung bisa diintegrasi kanthi lengkap ing kurikulum sing wis ana. Iku ora tambahan "bab" kanggo mulang. Better World Ed yaiku carane kita mbangun kapasitas kabeh siswa supaya bisa melu lan menehi pengaruh marang donya liwat kurikulum sing ana."

Better World Ed: Video & Crita Tanpa Tembung Kanggo Manungsa Sinau donya sing luwih apik,better world education, video tanpa tembung, sinau memanusiakan, reweave kamanungsan, reweave, humanize, crita kanggo bocah-bocah, video pendidikan, crita kanggo donya sing luwih apik, matematika urip nyata, crita manungsa, nggawe pendidikan luwih manungsa, nggawe matematika luwih manungsa, nggawe sinau luwih manungsa, nggawa manungsa menyang sinau, nggawa manungsa menyang pendidikan, best ed, world ed,better world ed,sel video, sinau emosional sosial, ing donya sing luwih apik, donya sing luwih apik, urip nyata, video tanpa tembung, crita, crita urip nyata, matematika, sinau humanizing, crita donya sing luwih apik, tanpa tembung, video, kamanungsan, kamanungsan bareng, pendidikan,sel, pembelajaran emosional sosial global, kurikulum pembelajaran emosional sosial, kemanusiaan kita bersama, video ed, dunia ed,global sel, jagad sel,sel kurikulum, luwih apik, pendidikan donya, luwih apik donya, luwih apik pendidikan, donya.ed, luwih apik.ed,sel rencana pelajaran,sel matématika, reweave donya sing luwih apik, matématika donya sing luwih apik, matématika donya, penasaran, penasaran sadurunge pangadilan, penasaran ngluwihi pangadilan

JELAJAH, GOLEK, LAN FILTER VIDEO TANPA TEMBUNG & CERITA MANUNGSA kanggo ndonya sing luwih apik

Video tanpa tembung lan crita manungsa kanggo jagad sing luwih apik.

Adaptif sacara global, relevan karo budaya, lan kalebu basa.

Rancang perjalanan sinau donya sing luwih apik kanthi dhaptar lagu khusus.

Demo Pelajaran Donya sing Luwih Apik

Podcast Pilihan

video tanpa tembung urip nyata lan crita manungsa kanggo sinau global better world education

Kita minangka wong sing sinau seumur hidup, pendidik & pencerita donya sing luwih apik sing nggawe konten manungsa sing dikarepake nalika isih bocah.

 

 

Apa? tanpa penasaran sadurunge diadili, kemampuan kita kanggo ndeleng siji liyane minangka manungsa sing unik, utuh, lan ayu wiwit kusut.

 

 

Iki ndadékaké kanggo knots ing lan antarane kita.

 

 

Knots sing nuntun kita kanggo nambani manungsa liyane lan planet kita kanthi cara sing ora apik lan welas asih.

 

 

Better World EdKisah-kisah manungsa sing sejatine mbantu kita ngilangi simpul kasebut lan nggawe komunitas maneh.

donya sing luwih apik

CARA BETTER WORLD ED KARYA

Saben crita donya sing luwih apik nggabungake matematika, literasi, empati, wonder, kesadaran global, lan pemahaman budaya bebarengan.

 

 

VIDEO WORDLESS babagan manungsa unik ing saindenging jagad. Mulang lan sinau penasaran sadurunge diadili ing saben umur.

 

 

Kagum seumur hidup. Kagungan jero.

 

 

Better World Ed Video tanpa tembung Reginah banyu sukur video crita manungsa tanpa tembung kenya crito kurikulum bocah guru

 

 

CERITA MANUNGSA & PITAKONAN saka kanca anyar kita ing video tanpa tembung. Nenun empati, matematika, literasi & duweke.

 

 

Pangerten sing migunani. crita donya sing luwih apik.

 

 

Better World Ed Wordless Video ketut madra social emotional learning bali ubud painting art sel kurikulum video crita emosi emosi sosial

 

 

RENCANA PELAJARAN DUNIA sing luwih apik nenun video & crita karo akademisi sing relevan. Kegiatan, seni, gerakan, dolanan & liya-liyane.

 

 

Obrolan welas asih. Kolaborasi kreatif.

 

 

Better World Ed Wordless Video Suci Bali Timur Indonesia story video wordless social emotional learning SEL sekolah mete bali bali wetan

 

 

Kisah-kisah donya sing luwih apik kanggo mbantu kita tuwuh kesadaran, rasa penasaran, empati, lan welas asih.

 

 

Kreativitas, pamikiran kritis, kolaborasi, lan sambungan.

 

 

Kanggo URIP. Anak Usia Dini, K-12 & Wong diwasa.

 

 

Better World Ed Video Tanpa Kata Yuvaraaj Rishi Keluarga Cinta Komunitas Truk Pangan Indian Food Crita NYC New York Crita Video Tanpa Tembung Crita Tanpa Tembung Pembelajaran Emosional Sosial (SEL)

 

 

CERITA DUNIA LEBIH LUWIH KANGGO RESEN SYUKUR SUMBER URIP

 

Kanggo nggoleki perspektif sing beda-beda. Asumsi tantangan. Ngadhepi bias. Nundha paukuman. Ngrameke pitakonan.

 

 

Kanggo ngrampungake emosi kita kabeh.

 

 

Kanggo nyenengake variasi sing beda-beda ing kompleks.

 

 

Kanggo ndeleng siji liyane. Kanggo ngerti saben liyane.

 

 

Kanggo nggawa manungsa menyang kelas. Ing homeschooling kita.

 

 

Kanggo nggawa manungsa menyang pendidikan.

 

 

Better World Ed Video tanpa Tembung Ketrampilan Sosial Program Pembelajaran Emosi Sosial Global (SEL)

 

 

Kecemplung global lan batin kanggo seneng sinau self, liyane, lan jagad kita.

 

 

Kanggo sinau tresna self, liyane, lan donya kita. Kanggo donya sing luwih apik.

 

 

Luwih apik Norma Farming Ekuador Bananas Gratitude Story Social Emotional Learning

 

 

MANUSIA BELAJAR ING DUNIA LUWIH

 

Better world education kanggo manungsa bebarengan kita.

 

 

Kanggo ati, pikiran, awak, lan nyawa kita.

 

 

Kanggo marasake awak, persatuan, lan urip karo ubuntu.

 

 

Tujuan. Makna. Kamulyan. Dadi duweke.

 

 

Bangunan Perdamaian donya sing luwih apik bangunan komunitas crita tanpa tembung video seni keterlibatan pemuda indri indonesia tanpa tembung

 

 

BETTER WORLD ED VIDEO kanggo REWEAVE MANUNGSA

 

Crita-crita global dadi manungsa sing eling ora bisa ngrusak simpul ing antarane kita. Kanggo reweave kain masyarakat.

 

 

crita donya sing luwih apik kanggo reweave manungsa menyang pendidikan.

 

 

Dadi WE.

video tanpa tembung urip nyata lan crita manungsa kanggo sinau global better world ed

TONTON PENDIDIK LAN MAHASISWA REFLEKSI VIDEO LAN CERITA TANPA TEMBUNG ING DUNIA LUWIH

Ayo kita nggawa manungsa menyang pendhidhikan kanggo jagad sing luwih apik.

 

Ayo kita nenun empati ing kelas lan sinau ing omah.

 

Ayo padha ndeleng kamanungsan kita bebarengan.

 

Kanggo donya sing luwih apik, kita kudu.

 

Apa?

 

Akeh banget kita sing tuwuh tanpa dhukungan kanggo praktik pangerten.

 

 

 

Ngerti macem-macem wong, budaya, perasaan, pola pikir, perspektif & cara urip.

 

 

 

Ngerti kitaselrompi

 

 

 

Ngerteni kamanungsan sing dituduhake. 

 

 

 

Tanpa dhukungan kanggo laku penasaran sadurunge lan ngluwihi pangadilan.

 

 

 

Tanpa dhukungan kanggo ngrasakake.

Nanging, kita dikandhani yen kita sensitif banget.

 

 

 

Kakehan kita tansaya gedhe tanpa dhukungan kanggo seneng sinau sajrone urip.

 

 

Kanggo sinau tresna ing urip.

 

 

Kanggo mbangun donya sing luwih apik.

 

 

Maria C Komunitas Imigran NYC New York Crita Video Tanpa Tembung Video Crita Tanpa Tembung Pembelajaran Emosional Sosial (SEL)

 

 

 

Akeh banget instruksi.

Ora cukup nuntun.

 

 

 

Kakehan stres kanggo "ngerti".

Ora cukup tresna karo pitakon.

 

 

 

Akeh banget ngrampungake.

Ora cukup ngrungokake.

 

 

 

Apik banget.

Ora cukup empati.

 

 

 

Kakehan "ora nuduhake emosi".

Ora cukup ngrangkul perasaan.

 

 

 

Kakehan "kuwat".

Ora cukup tamba.

 

 

 

Kakehan "sampeyan ora bisa ngganti kabeh".

Ora cukup "WE bisa ngganti apa wae".

 

 

 

Kakehan donya nyata.

Ora cukup donya sing luwih apik.

 

 

 

Akeh banget brainstorming.

Ora cukup gawe lara ati.

 

 

 

Kita butuh pendidikan kanggo ati kita. Kanggo donya sing luwih apik.

 

 

Video tanpa Tembung Ketrampilan Sosial Program Pembelajaran Emosi Sosial Global (SEL)

 

 

 

Tanpa mbangun empati lan otot penasaran, kemampuan kita kanggo ndeleng siji liyane minangka manungsa sing unik, utuh, lan ayu wiwit kusut.

 

 

 

Sing nyebabake knot ing dodo, bullying, prasangka, lan bias.

 

 

 

Paukuman. Diskriminasi Dehumanisasi. Konflik 

 

 

 

Kekerasan lan perang ing ati lan pikiran kita.

Ing pikiran, tembung, lan tumindak kita.

 

 

 

Nyoba ngrampungake tantangan ing jagad kanthi ide lan ide anyar bisa dirasakake, nanging mung suwe.

 

 

 

Kita bisa inovasi kanggo mbagekake maneh kabeh panganan lan dana, nanging suwene iki lan apa kedamaian yen isih tetep bias, ngukum, prasangka, ora nggatekke, utawa sengit ing jero ati lan pikiran?

 

 

 

Pramila crita donya sing luwih apik perlu kanggo saben kita, umur 2 lan luwih:

 

 

Kanggo seneng sinau sajrone urip self, liyane, lan jagad kita.

 

 

Sinau tresna self, liyane, lan donya sing luwih apik.

 

 

Kanggo ngerti kitaselves lan saben liyane liwat kabeh manungsa bebarengan Komplek lan ayu kita.

 

 

Sinau kanggo ngrampungake konflik. Supaya tentrem karo kitaselves lan liya-liyane.

 

 

Kanggo nundha paukuman lan saling ndeleng. Kanggo dadi manungsa. Kanggo nyuwun pangapunten. Kanggo nambani bareng.

 

 

David Education Growth Mindset Storytelling Video Wordless Social Emotional Learning Ekuador SEL

 

 

 

Ayo nggawe donya sing luwih apik liwat crita manungsa asli lan pitakonan urip gedhe.

 

 

Wiwitane urip, saben dina, lan ing endi wae.

 

 

Ayo nguculi simpul tali ing njero lan antarane kita.

 

 

Ayo dadi pasang maneh kain kanggo komunitas kita.

 

 

Ayo nggawe jagad sing luwih apik.

 

 

Ayo pindhah saka sirah menyang jantung.

 

 

Ayo dadi tentrem.

 

 

Ayo Dadi WE.

 

 

Gabung Better World Education dina iki.

wiwitan

  • Akses 20 Cerita Tertulis lan 20 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo sawetara Video Tanpa Tembung Global!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
$ 42
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$42.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Standard

  • Akses 50 Crita Tulis sing dipilih kanthi tliti lan 50 Rencana Pelajaran sing dipasangake karo pirang-pirang Video Global Wordless sing unik!
  • Crita bookmark & ​​gawe dhaptar lagu sampeyan dhewe!
  • Dhukungan Prioritas!
$ 72
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$72.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Kabeh Akses

  • Akses ALL 50+ Video Tanpa Tembung, 150+ Cerita Ditulis, lan 150+ Rencana Pelajaran saka 14 negara!
  • Akses KABEH lelungan lan unit pembelajaran mbesuk lan mbesuk!
  • Akses rencana pelajaran unik sing dirancang kanggo adaptasi ing KABEH crita kita!
  • Bhinéka konten paling jembar & paling jero!
  • Panelusuran & telusuran pengalaman paling apik!
  • Tetenger crita & nggawe dhaptar lagu khusus!
  • Dhukungan Premium!
$ 100
saben pendidik saben taun
(saben wulan, tagihan saben taun)
$100.00 saben anggota / Taun
# Pangguna
pangguna liyane, biaya murah

Pitakonan donya sing luwih apik kanggo para pemuda: 

Yen kita kabeh sinau karo video lan crita tanpa tembung kanggo donya sing luwih apik wiwit umur 2 taun, apa wae tantangan ing jagad iki malah ana?

Pin Iku on Pinterest